Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 702. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 702. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Mayıs 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Sanat camiasının sevilen yüzü olan Seda Sayan’ın sunduğu Gelinim Mutfakta hız kesmeden sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Gelinlerin kıyasıya yarıştığı yapımda, kaynanalar eleştirileriyle gerilimi tırmandırıyor. İzleyicilerinin severek takip ettiği Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta’nın 11 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan 701. bölümünde neler yaşandı, çeyrek altının sahibi gelin kim oldu? Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Mayıs 2021 tarihli 702. bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar…

Seda Sayan’ın hayranlarıyla buluştuğu Gelinim Mutfakta programında 4 gelin ve kaynanası yarışıyor. Yarışmacılar kendilerine verilen tarifi, belirlenen süre içerisinde tarife en uygun olacak şekilde yapmaya çalışıyor. İsimsiz olarak sıralanan yemekleri tadan kaynanalar, gelinin yemeğini bulmaya ve ona en yüksek puanı vermeye çalışıyor. İzleyicilerini heyecanlarından program formatı, Seda Sayan’ın sunumu ile alınan keyfi artırıyor. Sevenlerinin bir sonraki bölümünü iple çektiği Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı, 11 Mayıs 2021 tarihinde de kaldığı yerden devam ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 10 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinlerin kıyasıya yarıştığı programda, haftaya yeni dahil olan isim tanıdık simalardan birisi oldu. 3 sezondur devam eden yarışmaya gelin Yağnur ve kaynana Nilgün İşçiler yeniden dahil edildi. Haftaya iddialı başlayan Yağnur, diğer gelinlerin gözünü korkutmayı başardı. Yağnur ve Nilgün İşçiler’in yarışmaya tekrar dahil olması program içerisindeki eğlenceli dakikaların artmasına neden oldu.

Günün sonunda kaynanalardan aldığı puanlarla günü sonuncu kapatan gelin Seda oldu. Seda’nın puanı 9’da kaldı. Günü ikinci ve üçüncü olarak bitiren gelinler sırasıyla Esra ve Gönül oldu. Esra 17 puan alırken, Gönül 15 puanda kaldı. Yarışmaya dahil olduğu günü zirvede kapatan Yağnur, 19 puanla çeyrek altının sahibi oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, 11 Mayıs 2021 tarihinde 702. bölümüyle ekrana gelecek. Programın sunucusu Seda Sayan, Kanal D ekranları aracılığıyla hayranlarıyla buluşacak. Kanal D’nin sevilen yapımı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta saat 13.00’da izleyicilerinin karşısında olacak. Gelinlerin lezzetli yemeklerini tadan kaynanalar, 11 Mayıs 2021 tarihinde de puanlar vermeye devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.