Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 190. Bölüm Full İzle! 11 Mayıs 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 11 Mayıs 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 11 Mayıs 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların sevilen sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Vazgeçme programıyla izleyicilerinin evlerine konuk olmaya devam ediyor. Farklı yaşam öykülerini konu alan Didem Arslan, alanında uzman olan ekibiyle gerçekleri araştırıyor. Şüpheli kayıpları ve ölümleri araştıran Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, dolandırıcılık ve aldatma gibi konularda mağdur olan konukları da ağırlıyor. Sevenlerinin merakla beklediği Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 189.bölümünde neler oldu? Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 11 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak olan 190.bölümünde neler olacak? İşte hepsi ve daha fazlası…

Show Tv’nin sevilen formatlarından olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, tüm heyecanıyla yayınlanmaya devam ediyor. Konuklarının yaşam öykülerini izleyicileriyle paylaşan sunucu Didem Arslan, onların sorunlarına çare arıyor. Şüpheli ölümlerinden dolandırıcılık hikayelerine kadar çeşitli konularda yayın yapan sunucu, alanında uzman bir kadroyu da yayın içerisinde hazır bulunduruyor. Heyecanlı konuları ekrana taşıyan programın yayın içerisinde neler yaşandığı sorusu ise izleyicilerinin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 10 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen yapımı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı, 10 Mayıs 2021 tarihinde 189.bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Ünlü sunucu bu bölümünde dört farklı konuğunun yaşam hikayelerini ekrana taşıdı. Programın uzun zamandır ele aldığı konu olan Musa Çiftçi’nin nerede olduğu sorusu bu bölüm içerisinde de soruldu. Çiftçi’nin kaybından hemen önce portakal bahçesine gittiğini ortaya çıkaran Didem Arslan, bahçede arama yapılmasını sağladı. Çiftçi’nin yasak bir aşkının olduğu ise bu bölüm ortaya atılan iddialar arasındaydı.

Programın birkaç gündür ele aldığı konulardan birisi olan Fatma ve Ali yüzleşmeye devam etti. Oğulları tarafından senet imzalattırıldığı gerekçesiyle borçlandırıldığını iddia eden Emrullah, anlattıklarıyla izleyicileri şoke etti. Gelininin oğluna şantaj mesajları attığını söyleyen Emrullah, kendi hakkındaki iddiaları ise reddetti. Programın yeni konuklarından biri olan Yiğit, ailesini aramak için ekrana çıktı. 25 yaşındaki Yiğit’in 6 aylıkken cami avlusuna bırakıldığı öğrenildi.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 11 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 11 Mayıs 2021 tarihinde 190.bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Show Tv’de yayınlanan program, hafta içi er gün olduğu gibi saat 15.15’te başlayacak. Didem Arslan, bu bölümünde de Musa Çiftçiye ne oldu sorusunu soracak ve diğer konukları hakkındaki gelişmeleri izleyicileriyle paylaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.