Zuhal Topal'la Sofrada 602. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 11 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 602. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 602. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların tecrübeli yüzlerinden biri olan Zuhal Topal, Sofrada yarışmasıyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen yarışma, gelin ve kaynanalarının kıyasıya rekabetinden oluşuyor. Zuhal Topal’ın program içerisinde bu haftaya özel olarak yaptığı sürpriz ise ses getirmeye devam ediyor. Fox TV’nin fenomen yapımı Zuhal Topal’la Sofrada 10 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan 601.bölümünde neler oldu, günün yarışmacısı kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofra’da 11 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak olan 602.bölümünde neler yaşanacak? İşte Zuhal Topal’ın seyircilerine sürprizi ve daha fazlası…

Fox TV ekranlarından izleyenleriyle buluşan Zuhal Topal, Sofrada isimli programı sunuyor. Format olarak bir yemek programı olan yarışmada; gelinler yarışıyor, kaynanalar ise puanları veriyor. Her gün bir gelinin ağırladığı kaynanalar, puan verirken, lezzetten masa düzenine kadar kriterlere bakıyor. Tecrübeli sunucu Zuhal Topal’ın da puan verdiği yarışmada, haftanın son gününde birinci belli oluyor ve ödül olarak 15 bin TL kazanıyor. Programın heyecanlı dakikalara ev sahipliği yaptığı puan verme kısmında ise kaynanalar arasındaki gerilim artıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 10 Mayıs Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Ekranların sevilen yarışma formatlarından olan Zuhal Topal’la Sofrada, 10 Mayıs 2021 tarihinde 601.bölümüyle sevenleriyle buluştu. Zuhal Topal’ın bu bölümde izleyenlerine yaptığı sürpriz oldukça şaşırtıcıydı. Formatta bu haftaya özgü olarak değişikliğe giden yapım ekibi, damatlar ve kaynanalarının yarışacağını duyurdu. Haftanın ilk yarışmacısı ise kaynanasıyla yarışan damat Sezgin oldu. Sezgin, 9 çeşit yemek yaparak kaynanaları şaşırtmayı başardı.

5 kaynananın aynı masada buluştuğu yarışmada, kaynanaların 4’ü Sezgin’in yemeklerine puan verdi. Kaynanalara saz çalan yarışmacı, kaynanaların kalbini kazanmayı başardı. Günün sonunda puanları toplayan Sezgin; kaynana Gülay ve Birsen’den 7, Serpil’den 6 ve Muazzez’den 4 puan aldı. Sezgin aldığı puanlarla günü 24 puanla kapattı. Zuhal Topal’ın Sezgin’e verdiği puan ise final gününde belli olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada 11 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Fox TV’nin gözde yapımlarından olan Zuhal Topal’la Sofrada programı 11 Mayıs 2021 tarihinde 602.bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Başka bir damat adayının yarışacağı bugün de yarışmacılar, kaynana Birsel ve damadına konuk olacak. Program hafta içi her gün olduğu gibi saat 16.00’da ekranlara gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.