Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194. Bölüm Full İzle! 11 Mayıs 2021 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192. bölüm fragmanı ve kesintisiz izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV İzle! TIKLAYINIZ.

2015’ten bu yana yayın hayatına devam eden ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Gerilimin giderek tırmandığı dizide İlyas ile Ömür’ün arasında yaşananlar dizinin izleyicilerini merak ettirmeyi başarıyor. Reyting sıralamasındaki yerini ilk sezonundan bu yana korumayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 11 Mayıs 2021 tarihinde 194.bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193.bölümünde neler yaşandı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.bölümünde neler yaşanacak, İlyas ile ömür barışacak mı? İşte tüm merak edilenler…

İlk bölümünü 8 Eylül 2015 yılında yayınlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, aksiyon ve dram türündeki içeriğiyle ses getirmeye devam ediyor. Dizinin başrollerinden birine hayat veren Oktay Kaynarca, Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. Senaryosunu Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un birlikte kaleme aldığı dizi, 6.sezonuyla izleyenlerin karşısına çıkıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 192. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sevenlerinin karşısına en son 192.bölümüyle çıktı. 4 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan 192.bölümünde yine aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Geçmiş bölümlerde öldürülen Tipi'nin intikamının alınması yeni bir savaşın başlangıcını doğurdu. İlyas ile Alparslan’ı harekete geçiren Tipi’nin intikamını alma duygusu gerilim dolu anların ortaya çıkmasını sağladı.

Radovan’ın yeğeni Şefik’i ele geçiren Alparslan ile İlyas, Şefik’in sorgusunu Emine’nin yapmasına izin verdi. Şefik’in sorgusu sonucu Sezai’nin içerideki adam olduğu ortaya çıktı. Radovan dizinin final sahnesinde Hızır’ı arayarak yeğeni Şefik’i istedi. Ancak Hızır Çakırbeyli, Tipi’nin intikamını almak için Şefik’i öldürmeye karar verdi. İlyas ve Ömür arasındaki gerginlik bu bölüm de tırmanmaya devam etti. Sevilen çiftin gündeminde boşanma konusu yer aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 194. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanan 194.bölüm fragmanda İlyas ile terapist arasındaki yakınlaşma dikkat çekti. İshak ve ekibi ile ortak düşmana karşı birleşen Hızır Çakırbeyli, Yaman Korkmaz ve ailesinin hayatının kurtulmasını sağladı. Ömür ile İlyas arasındaki tırmanan gerilim, Haşmet Façalı’nın konuya müdahil olmasını geciktirmedi. Fragmana bakıldığında İlyas ile Alparslan’ın yeni planlar yaptığı fark edildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 11 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak olan 194.bölümüyle sevenlerinin evlerine konuk olacak. Dizinin sevilen karakterleri bu bölümde de maceradan maceraya konuşacak. Dizi, saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.