Masumlar Apartmanı Dizisi 33. Bölüm Full İzle! 11 Mayıs Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 33. Bölüm izle seçeneği ile 33. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 33. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Masumlar Apartmanı farklı hikayesiyle sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Opsesif davranışlara sahip kardeşlerin dram dolu hayatını ele alan dizi, izleyicileriyle her salı, saat 20.00’da TRT 1 ekranları aracılığıyla buluşuyor. Sevenlerinin ilgiyle takip ettiği Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanının, "Çöp Apartman" bölümünden ekranlara uyarlanıyor. İlgiyle takip edilen dizi Masumlar Apartmanı 32.bölümünde neler oldu? Masumlar Apartmanı 11 Mayıs 2021 tarihli 33.bölümünde neler olacak, Safiye ve Naci aşkı devam edecek mi? İşte tüm detaylar…

OGM Pictures yapım imzalı Masumlar Apartmanı, 15 Eylül 2020 tarihinden beri sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Dizi; dram, psikoloji ve aşk türündeki içeriğiyle izleyicilerini kendine hayran bırakmayı başarıyor. TRT 1’in fenomen dizisi Masumlar Apartma’nın başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar yer alıyor. Annelerinin ve babalarının ilgisizliğiyle opsesif tavırlara sahip olan iki kız kardeşi konu alan dizi, Han’ın çöp karıştırma ve biriktirme alışkanlıyla iyice ilginçleşiyor. Han’ın İnci’ye aşık olmasıyla birlikte hayatı değişen kardeşler, farklı bir yaşam öyküsüne savruluyor. Safiye ile Naci’nin aşkı ise diziye farklı bir boyut katıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 32. Bölümde Neler Yaşandı?

Sevenleriyle en son 32.bölümüyle buluşan dizi, yine heyecan dolu anlara ev sahipliği yaptı. Han’ın dertlerinin artığı bu bölüm, İnci ile Barış arasındaki samimiyet dikkat çekti. Bu samimiyeti kaldıramayan Han, çileden çıktı. Bu bölüm kız isteme hazırlıklarına giren Hikmet, bütün aileyi toparlayarak Memduh’un evine gitti. İnci’nin yeni bir işe başlaması, aileye kutlama sebebi yarattı.

Gülben ve Neriman’ın yeni planlar içerisine girerek izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Hikmet’in kimse evde yokken yaptığı şey, ailede krizin doğmasına yol açtı. Krizden çıkış yolunu radikal kararlar almakta bulan Han, Gülben’i bu bölüm de kızdırdı. Tedavi konusunda Han’a uyacağını söyleyen Naci’nin şartı, izleyenleri şaşırtmayı başardı.

Masumlar Apartmanı Dizisi 33. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 11 Mayıs 2021 tarihinde 33.bölümüyle ekrana çıkıyor. Birkaç gün önce yayınlanan Masumlar Apartmanı 33.bölüm fragmanında Safiye’nin yine geçmişi hatırlayıcı anlaşılıyor. Naci ile Han’ın tedavi anlaşması hoş olmayan bir sonla bitiyor. Naci’nin hasta olduğunu öğrenen Safiye’yi zor zamanlar bekliyor. İnci ve Han arasındaki konuşma, Han’ın her şeyi itiraf edeceğini ima ediyor. Beğenilen dizi Masumlar Apartmanı, bugün akşam saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.