Baraj Dizisi 39. Bölüm Final Full İzle Fox TV! 11 Mayıs Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 39. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 39. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 39. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 39. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj 39. Bölüm Final FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yaklaşık 1 yıldır yayın hayatına devam eden Baraj, Fox TV’nin sevilen yapımları arasında yer alıyor. Her salı, saat 20.00’de sevenleriyle buluşan dizi, giderek finale yaklaşıyor. Dram türündeki konusuyla sevenlerine duygusal anlar yaşatan Baraj, 39.bölüm fragmanıyla final mi yapıyor sorusunu sorduruyor. Beğenilen Baraj dizisinin 38.bölümünde neler oldu? Baraj dizisinin 39.bölüm fragmanı yayınlandı mı, final mi yapıyor? İşte merak edilenler ve daha fazlası…

Med Yapım ve No:9 Productions imzalı olan Baraj, 17 Mart 2020 tarihinden beri yayın hayatına devam ediyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Tolga Pusat’ın yaptığı dizi, duygusal sahneleriyle sevenlerini etkiliyor. 1977 yapımı Baraj filminin bir versiyonu olan dizinin başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük yer alıyor. Salı günlerini yayınlanan dizi, 11 Mayıs 2021 tarihinde 39.bölümüyle ekranlara geliyor.

Baraj Dizisi 38. Bölümde Neler Yaşandı?

Fox TV’nin gözde yapımlarından olan Baraj, en son 38.bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı. Zahra’nın Tarık’ı ifşa ettiği son bölümünde gerçekler teker teker gün yüzüne çıkmaya başladı. Zahra’nın yaptığı; Nehir ve Nazım’a, Tarık’ın gerçek yüzünü gösterirken, seyirciye heyecan dolu anlar yaşattı. Ancak, Tarık ve Bahar’ın ortak planı sonucu Zahra, şikayetini geri çekmek zorunda kaldı.

Nehir ve Nazım ellerinde delil kalmayınca, Tarık’ın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalıştı. Halit’in bunu öğrenmesi üzerine dizideki gerilim iyice tırmandı. Bahar ise Azra hakkındaki gerçekleri öğrendi. Seyirciyi şaşkına çeviren bu dakikalar, Baraj dizisinin 39.bölümünde neler olacak sorusunu sormasına neden oldu.

Baraj Dizisi 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sevenleriyle 39.bölüm fragmanını paylaşan Baraj, seyircisini oldukça etkileyeceğe benziyor. Yayınlanan fragmanda; Nazım gözaltına alınırken, Tarık Eylül’ü Nazım’ın kötü biri olduğuna dair ikna etmeye çalışıyor. Hastanede olan Bahar, birinin kendisini boğma riskiyle karşılaşıyor.

Baraj dizisi 39. fragmanında Tarık, Eylül’ü kendisine döndürmek için çalışıyor. Eylül’ü çok sevdiğini söyleyen Tarık, Eylül’ün boşanma kozuyla karşılaşıyor. Elindeki silahı Eylül ile Nazım’a doğrultan Tarık’ın dizinin seyircisine heyecanlı anlar yaşatması bekleniyor.

Baraj Dizisi Final Mi Yapıyor?

Giderek finale yaklaşan Baraj dizisi, yayınladığı 39.bölüm fragmanıyla sevenlerini üzdü. İzleyicilerine final haberini veren dizi, son kez bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Fragmandan anlaşıldığına göre Baraj, heyecanlı ve etkileyici bir finalle ekrana veda edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.