Survivor 2021 Tek Parça İzle! 11 Mayıs 2021 Salı Survivor 89. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Elenen İsim Sergen Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 89. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 89. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 89. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun zamandır yayınlanmaya devam eden Survivor 2021, bu sezon ünlüler ve gönüller arasındaki mücadeleye ev sahipliği yapıyor. Ada yaşamında kazanmaya çalışan oyuncuları konu alan yarışma, giderek finale yaklaşıyor. 11 Mayıs 2021’de gerçekleşecek olan Survivor eleme konseyinin sonucu izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Eleme konseyi öncesinde oynanan oyunlar ise finale gidecek isimleri netleştiriyor. Survivor 2021’in 10 Mayıs yayınında neler yaşandı, yarışmaları kim kazandı? Survivor 2021’nin 11 Mayıs bölümünde neler yaşanacak, elenen kim olacak? İşte tüm detaylar…

Bugün Survivor'da Elenen İsim Sergen Oldu?

Bugün eleme adayları olarak ünlülerden Batuhan ve ismail olmuştu. Gönüllerden ise Sergen ve Dora oldu. Yapılan oylama sonucu daha az oy alan Sergen adaya veda etti.

Ekranların sevilen yarışması Survivor, 2021 sezonuyla seyirciyle buluşuyor. Yıllardır devam eden format farklı farklı grupların yarışına ev sahipliği yapıyor. Bu sene ünlüler ve gönüllülere ev sahipliği yapan Survivor 2021, giderek sona yaklaşıyor. Eleme konseyine saatlerin kaldığı Survivor’da heyecan artarak devam ediyor.

Survivor Türkiye 10 Mayıs’ta Neler Oldu, Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2021, seyircisine heyecanlı anlar yaşatmaya 10 Mayıs 2021 tarihinde de devam etti. TV 8’nin fenomen yarışmalarından olan Survivor, 10 Mayıstaki bölümünde performans ve sembol oyunun ev sahipliği yaptı. Performans oyununu kazanan takım Punta Cana’ya gitmeye hak kazandı. Ödül oyunu öncesi avantaj oyunu oynayan takımlar, ödüle yaklaşmak için parkurda ter attı. Avantaj oyununu kırmızı takım alırken, ödül oyununu kazanan 10-5 skorla Mavi takım oldu.

Survivor 2021’nin 10 Mayıs yayınında sembol oyunu oynandı. Sembol oyununun oynandığı bu bölümde sembolü alan yarışmacılar, finale giderek yaklaştı. Sembol oyununu oynayan ilk yarışmacılar, kadınlar oldu. Kadınlarda sembolün sahibi kırmızı takımdan Aleyna Çalışkan olurken, erkeklerde yine kırmızı takımdan İsmail Balaban oldu. Her iki kazananın kırmızı takımdan olması, ödülden takım halinde yararlanılması avantajı yarattı.

Survivor’da sembol ödülünü teker teker toplayan isimler, sembolleri finale isimlerini yazdırmak için kullanacak. Şimdiye kadar yapılan yarışmaların sonucunda; İsmail, Batuhan, Steven ve Merve Aydın'ın birer sembolü, Aleyna Kalaycıoğlu'nun iki sembolü ve Sergen'in üç sembolü bulunuyor.

Survivor Türkiye 11 Mayıs Tanıtımı Yayınlandı Mı, Adaya Veda Eden İsim Kim Olacak?

Survivor 2021, 11 Mayıs tarihli bölümünün fragmanını sevenleriyle paylaştı. Eleme konseyine gidilecek olan bu bölümde, Dora ile Batuhan arasında tartışmaların yaşanacağı fragmandan anlaşıldı. Kırmızı ve mavi takım arasında gerginliğin arttığının görüldüğü fragmanda, yeni takımların ilk kez iletişim oyunu oynayacağı görüldü. Bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak olan Survivor 2021’de eleme potasına giren isimler ise Batuhan ve Poyraz oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.