Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 703. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 663. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Mayıs 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin sevilen yüzlerinden olan Seda Sayan, yeni başladığı Gelinim Mutfakta yarışmasıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. İzleyenlerinin keyifli bulduğu format, gelin ve kaynanaların çekişmelerini ekrana getiriyor. Gelinlerin yemek yaptığı yarışma programında, yarışmacılar günün birincisi olmak için üstün bir çaba harcıyor. Kanal D’nin gündüz kuşağında yer alan Gelinim Mutfakta programda 11 Mayıs 2021 günü kim birinci oldu? 703. bölüm çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm detaylar…

2018’den bu yana devam eden Gelinim Mutfakta, 703.bölümüyle ekranlara geliyor. Programın yeni sunucusu Seda Sayan, izleyenleri tarafından oldukça beğeniliyor. Yarışmanın formatı 4 gelin ve 4 kaynananın yemek alanında yarışmasını konu alıyor. Gelinlerin mutfağa girdiği yarışmada, kaynanalar tadımlarıyla gelinin tabağını bulmaya çalışıyor. Günün sonunda yüzleşmenin gerçekleştiği program, renkli dakikaları ekrana taşıyor. Gün birincisi olan gelin çeyrek altını almaya hak kazanırken; hafta birincisi olan gelin, bileziklere sahip oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranların sevilen yarışma programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, 11 Mayıs 2021 tarihinde izleyicileriyle buluştu. Sevenlerine keyifli anlar yaşatan yarışma programında, dört gelin mutfağa girdi ve kolları sıvadı. Yarışmacılar yemek yaparken, kaynanalar ise gelinlerini çekiştirmeye devam etti. Günün sonunda kazanan isim, çeyrek altının sahibi oldu.

Hafta elemesinin ardından Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 10 Mayıs 2021 tarihinde yeni bir yarışmacı katılmıştı. Gelinim Mutfakta takipçilerinin tanıdığı sima olan yeni yarışmacılar, Yağnur ve kaynanası Nilgün oldu. Programa döndüğü ilk günü birinci tamamlayan Yağnur, diğer gelin adaylarını korkutmayı başladı. Yağnur ikinci gününde de birinciliğini korudu ve çeyrek altını almaya hak kazanan gelin oldu.

Yemek yaparken hata yapan üç gelin, puanlama sistemine -2 ile başladı. Yağnur, Seda ve Esra puanlamaya -2 ile başlayan yarışmacılar oldu. Buna rağmen birinciliği elinden kaçırmayan Yağnur, 19 puanla günü bitirdi.  15 puan alan Seda ve 11 puan alan Gönül, Yağnur’u takip eden gelin adayları oldu. Gelin Esra ise kaynanalardan sadece 8 puan alabildi ve günü sonuncu tamamladı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, 12 Mayıs 2021 tarihinde Kanal D aracılığıyla ekranlara gelecek. Keyifli dakikalar yaşatacak olan program, lezzetli tariflere ev sahipliği yapacak. Programın sevilen sunucusu Seda Sayan, saat 13.15’te izleyenleriyle buluşacak. Hafta içi her gün yayınlanan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, Cuma günü hafta finalini gerçekleştirecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.