Doya Doya Moda All Star 12 Mayıs 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 43. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 43. Bölüm 12 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin sayılı moda programlarından biri olan Doya Doya Moda All Star, en iddialı sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Büyük beden ölçülerine sahip 7 kadının stillerini ortaya koyduğu programda, haftanın birincisi kolyenin sahibi oluyor. Haftanın sonuncusu ise Doya Doya Moda All Star’a veda ediyor. Her bölümüyle izleyenlerini heyecanlandıran programda en çok merak edilen kimin elendiği oluyor. Doya Doya Moda All Star 43. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu? İşte hepsi ve daha fazlası…

Jüri üyeliğini Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Umut Eker’in yaptığı Doya Doya Moda All Star, takipçilerine ilham olmayı başarıyor. Büyük beden kadınlara stil önerilerinde bulunan program, yarışmacıların kıyasıya rekabetini ekranlara taşıyor. Yarışmacıların birbiriyle sıkça atıştığı Doya Doya Moda All Star, izleyicilerine heyecanlı dakikalar da yaşatıyor. Stillerini yarıştıran kadınlar; bedenlerine, günün konseptine ve bütçesine uygun giyinmeye çalışıyor.

Doya Doya Moda All Star 11 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Sevenleriyle 11 Mayıs 2021 tarihinde buluşan Doya Doya Moda All Star, 42.bölümüyle ekranlara geldi. Günün ilginç konsepti, yarışmacıların arasındaki rekabeti artırdı. Jüri üyeleri, günün konseptini jean ve pul payetli kombin olarak belirledi. Gün boyunca kıyasıya rekabet eden kadınlar, puanlama için podyumda buluştu.

Tarzlarıyla iddialarını ortaya koyan kadınlar, izleyicilerine bugün de ilham verdi. Dört jüri üyesinin puan verdiği yarışmacılar arasından bir kişi günün birincisi oldu. Günü sonuncu bitiren isim ise Doya Doya Moda izleyenlerini oldukça şaşırttı. Jüri üyelerinden aldığı 19 puanla Ferdanur günü birinci tamamlarken, günün sonuncusu 6 puanla Yaren oldu. Doya Doya Moda All Star 11 Mayıs 2021 puan durumu şu şekilde:

  • Ferdanur 19
  • Özde 17
  • Birben 18
  • Betül 13
  • Emel 11
  • Su 11
  • Yaren 6

Doya Doya Moda All Star 12 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda All Star, 12 Mayıs 2021 tarihinde sevenleriyle buluşmaya devam edecek. TV8 ekranlarından yayınlan program, saat 13.00’da ekrana gelecek. Fragmandan da anlaşıldığı üzere programın bugünkü konsepti oldukça ses getirecek. Doya Doya Moda All Star 43.bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Hafta içi her gün yayınlanan programda, yarışmacılardan biri cuma günü elenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.