Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 191. Bölüm Full İzle! 12 Mayıs 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 12 Mayıs 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 12 Mayıs 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ. 

Show Tv’nin sevilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, hafta içi her gün ekranlarda olmaya devam ediyor. Tecrübeli Didem Arslan tarafından sunulan program, uzun zamandır yayınlanıyor. Dolandırıcılık, şüpheli kayıplar ve ölümler gibi konuları ekrana taşıyan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 191.bölümüyle ekranlara geliyor. Konuklarıyla ilgili seyircilerini meraklandıran Didem Arslan; programı emekli polis, avukat ve psikologla birlikte yürütüyor. Türkiye’nin merak edilen kayıplarını araştıran Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı 190. Bölüm neler yaşandı, Musa Çiftçi nerede? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı 191. Bölüm gündem neler olacak? İşte tüm merak edilenler…

Gerçek yaşam öykülerini programına konu alan Didem Arslan, izleyenlerini her bölümünde şaşırtmayı başarıyor. Şüpheli kayıp ve ölümlerin ardındaki sır perdesini aralayan sunucu; dolandırılan mağdurları da ekranlara taşıyarak, izleyenlerini bilgilendiriyor. Sevenlerin merakla takip ettiği Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybını bir müddettir ekranlara taşıyan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, araştırma sonuçlarını izleyicileriyle paylaşma devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15.15’te sevenleriyle buluşuyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 11 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, izleyicilerinin karşısına en son 11 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Programın merak edilen konuları arasında yer alan Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybı, bu bölümün de gündemiydi. Didem Arslan, “Musa Çiftçi’ye ne oldu?” sorusunu yineledi ve şaşırtıcı bilgileri izleyicileriyle paylaştı. Yaptığı araştırmalar sonucu Musa Çiftçi’nin kaybolduğu gün portakal bahçesinde görüldüğünü ortaya çıkaran Didem Arslan bu bölümünde, kayıp şahsın Sevgi isimli kadınla bir bağı olup olmadığını ele aldı. Yapılan araştırmalar ve telefona bağlanan tanıklar sonucunda Sevgi’nin Musa Çiftçi’ye para gönderdiği ortaya çıktı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybındaki sır perdesini aralamaya devam etti. Bu bölümde Didem Arslan, Sevgi ile Musa Çiftçi’nin kaybolduğu varsayılan portakal bahçesi arasında bir bağ olup olmadığını ele aldı. Konuyla ilgili kilit isimlerden biri olan Faruk Tarhan telefona bağlandı. Programın bir diğer konuğu olan Emrullah, oğulları tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının Emrullah’ı bu bölümde oğulları ile yüzleşti. Emrullah’ın torunlarının yazdığı mektup ise programın gündemleri arasındaydı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının merak edilen konuları arasında yer alan Emrullah, oğullarının iddiasını reddetti ve “paraları oğluma gönderdim” dedi. Didem Arslan Yılmaz, konuyla ilgili kimin kimi dolandırdığını aydınlatmaya çalıştı. Programın bir diğer konusu Fatma ve Ali’ydi. Fatma’nın dolandırıcılık iddiasını güçlendirecek tanıklar, canlı yayına bağlandı ve “Ali kadınların parasını yiyor” dedi. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 11 Mayıs 2021 tarihli bölümünün son konuğu olan Yiğit, hayat hikayesiyle izleyenleri duygulandırdı. Hiç görmediği babasını arayan Yiğit’in cami avlusuna bırakılarak terk edildiği köyde araştırmalar yapıldı.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 12 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 12 Mayıs 2021 tarihinde sevenleriyle buluşmaya devam edecek. İzleyenleriyle Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybıyla ilgili gerçekleri paylaşacak olan Didem Arslan, Yiğit’in biyolojik ailesini arayacak. Emrullah konusundaki gerçekleri araştırırken, Fatma’nın mağduriyetlerini aktaracak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, hafta içi her gün olduğu gibi saat 15.15’te Show Tv ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.