Zuhal Topal'la Sofrada 603. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 12 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 603. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 603. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların gözde programlarından biri olan Zuhal Topal’la Sofra’da, sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gelinlerin kaynanaları ağırladığı Zuhal Topal’la Sofrada programında birinci olan gelin 15 bin TL para ödülünün sahibi oluyor. Haftaya seyircilerine sürpriz yaparak başlayan Zuhal Topal’la Sofrada damat ve kaynanaların yarışına e sahipliği yapmaya devam ediyor. İlginç görüntülere neden olan bu yarış izleyenlerini meraklandırmayı başarıyor. Fenomen program Zuhal Topal’la Sofrada 602.bölüm yayında neler oldu? Zuhal Topal'la Sofrada 603.bölüm yayında neler olacak, günün damadı kaç puan aldı? İşte tüm detaylar…

Sevenlerinin her bölümünü iple çektiği Zuhal Topal’la Sofrada, bayram haftasına özel olarak format değişikliğine gidiyor. Artık Zuhal Topal’la Sofrada programında gelinler değil, damatlar yarışıyor. Sürprizlerin devam edeceğini duyuran programın sevilen sunucusu Zuhal Topal, sevenlerini meraklandırıyor. Damatların kaynanalarıyla yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın şampiyonu kim olacak merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 11 Mayıs Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada, 602.bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Bayram haftasına özel olarak değiştirilen format, bu bölümde de çok eğlendirdi. Damat adayı Özer’in günün yarışması olduğu Zuhal Topal’da Sofrada programında Birsel kaynananın günüydü. Çeşit çeşit yemekler yaparak kaynanaları ağırlayan Özer, günün sonunda kaynanalar tarafından puanlandırıldı.

Yaptığı yemeklerle kaynanaları etkilemeyi başaran Özer, saygısıyla da kaynanaların takdirini kazandı. Zuhal Topal’la Sofrada programının daha önceki şampiyonlarından olan Manolya Tekin’in eşi olan Özer, kurduğu sofra düzeniyle de beğenildi. Günün sonunda Özer; kaynana Gülay ve Serpil’den 8’er puan alırken, Muazzez ve Fadime’den 6’şar puan aldı. Zuhal Topal’la Sofrada 602.bölüm yarışmacısı olan Özer, günü 28 puanla tamamladı. Pazartesi günü yarışan Sezgin ise 24 puanda kalmıştı.

Zuhal Topal’la Sofrada 12 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada 12 Mayıs 2021 tarihinde sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Ekranlara 603.bölüm ile gelecek olan Zuhal Topal’la Sofrada programının gün yarışmacısı, kaynana Gülay ve damadı olacak. İzleyenleri renkli dakikaların beklediği programda, Zuhal Topal’ın vermiş olduğu puanlar, cuma günü açıklanacak. Zuhal Topal’la Sofrada saat 16.00’da Fox Tv aracılığıyla sevenleriyle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.