Benim Adım Melek Dizisi 65. Bölüm Full İzle! Gelinim Mutfakta 12 Mayıs 2021 Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 65. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 65. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 65. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 65. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek 65. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1’in sevilen dizilerinden olan Benim Adım Melek, izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Bir kadının dram dolu hayat hikayesini konu alan dizi, bir sonraki bölümünü merakla bekletiyor. Alpay’ın sonunu merak eden seyirci, Melek’in karşılaşacağı durum için de heyecanlanıyor. Türkiye’nin sevilen yapımlarından olan Benim Adım Melek 64.bölümünde neler oldu, Alpay öldü mü? Benim Adım Melek dizisinin 65.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar…

Üs yapım imzalı olan Benim Adım Melek dizisi, 25 Eylül 2019 tarihinden bu yana sevenleriyle buluşuyor. Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi yer alıyor. Kaan Çakır’ın Alpay Yıldırım karakteriyle başrollere eşlik ettiği dizi, her hafta sevenlerinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Dram türünde konuya sahi olan Benim Adım Melek dizisi, kocasından ayrıldığı için memleketini terk eden Melek (Nehir Erdoğan)’i konu alıyor. Kanser olduğunu öğrenen Melek, ölüm düşüncesi sonucu çocuklarının yalnız kalmaması için ailesine geri dönüyor. Bu çerçevede başlayan dizinin hikayesi, duygusal aşklara ve ilginç entrikalara ev sahipliği yapıyor.

Benim Adım Melek Dizisi 64. Bölümde Neler Yaşandı?

Benim Adım Melek dizisi, 5 Mayıs 2021 tarihinde 64.bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Defnenin eline geçen mektup sonucu Vildan ile Kenan arasındakiler ortaya dökülmeye başlandı. Defnenin sakladığını düşündüğü mektup, konakta dolaşınca, mektubun kimin elinde olduğu büyük bir merak konusu haline geldi.

Alpay’ın mal varlıklarını başka birine devretmesi Funda’yı sokakta bıraktı. Kenan’ın Alpay ile ilgili planlarından habersiz olan Funda, Kenan’dan yardım istedi. Kenan ise hem Funda’ya hem de Alpay’a oynadığı oyunla intikamına bir adım daha yaklaştı. Kerem’in Almanya’ya gitmemesi için planlarını hızlandıran Kenan, Alpay’a son yemeğini hazırladı. Kenan’ın mektubu 64.bölümün sonuna doğru Vidana ulaştı ve Vildan, Kenan’ın hislerini öğrenmiş oldu.

Benim Adım Melek Dizisi 65. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?         

Benim Adım Melek dizisi 65.bölümü ile 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü sevenleriyle buluşacak. Saat 20.00’da ekranlara gelecek olan dizi, sevenlerine heyecanlı dakikalar yaşatacak. Benim Adım Melek dizisi 65.bölüm fragmanından anlaşıldığı üzere; Alpay, hayatını kaybedecek. Kenan’ın ardında Vildan’a bıraktığı mesaj ise oldukça konuşulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.