Kuruluş Osman Dizisi 58. Bölüm Full İzle! Gelinim Mutfakta 12 Mayıs 2021 Kuruluş Oman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 58. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 58. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 58. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin sevilen dizilerinden olan Kuruluş Osman, Osmanlı İmparatorluğu devletinin kuruluş öyküsünden besleniyor. Her hafta çarşamba günleri saat 20.00’da sevenleriyle buluşan popüler dizi, ATV ekranlarından yayınlanıyor. Dizinin heyecan veren kurgusu, reyting rekorları kırmasına neden oluyor. Diziye yeni katılan Malhun Hatun karakterinin ise Osman Bey ile evlenip evlenmeyeceği konusu merakla bekleniyor. Kuruluş Osman dizisi 57.bölümünde neler oldu? Kuruluş Osman dizisi 58.bölümünde neler olacak, Malhun ile Osman evleniyor mu? İşte tüm detaylar…

Bozdağ Film imzalı olan Kuruluş Osman, 20 Kasım 2019 tarihinden bu yana ekranlara geliyor. Yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu dizinin senaristliğini Mehmet Bozdağ yapıyor. Tarihten beslenen konusu takipçilerinin dikkatini çekerken, kurgu ve efektleriyle reytingleri alt üst etmeyi başarıyor. Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez ve Erkan Avcı gibi isimlerinin yer aldığı dizi, tecrübeli kadrosuyla adından sıkça söz ettiriyor. Diziye yakın zamanda katılan Yıldız Çağrı Atiksoy ise Malhun Karakterine hayat veriyor.

Kuruluş Osman Dizisi 57. Bölümde Neler Yaşandı?

İkinci sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkan Kuruluş Osman, en son 57.bölüm ile ekranlardaydı. Vergi isteyen Moğol elçisini obasından kovan Osman Bey, Togay’ın eline koz vermiş oldu. Osman Bey’i, Selçuklu sultanının cezalandırmak için başkentte çağırması dizinin yankı uyandıran sahnelerindeydi. Obaya casus yerleştiren Nikola, ortadaki karışıklıktan yararlanmak için adımlar attı.

Moğol ve Türk savaşını fırsat bilen Nikola, uç bölgesindeki nüfuzunu artırmak için harekete geçti. Dizinin sevilen karakteri Cerkutay ise bir süredir taşıdığı Müslüman olma hayalini gerçekleştirdi. Şeyh Edebalı’nın şahitliğinde Cerkutay’ın Müslüman olduğu sahne dizinin izleyenlerini duygulandırdı.

Umur Bey’in Togay’la savaş kararı alması Osman Bey’i sinirlendirdi. Planlarının bozulmasından korkan Osman Bey, Umur Bey ile bir kez daha karşı karşıya geldi. Dizinin izleyenlerini şaşkınlığa çeviren Şeyh Edabalı’nın verdiği tavsiye sahnesi çok konuşuldu. Şeyh Edabalı, Osman Bey’e Umur Bey’in desteği için Malhun Hatun ile evlenmesi gerektiğini söyledi.

Kuruluş Osman Dizisi 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Şeyh Edebalı’nın tavsiyesinin yankıları hala sürerken Kuruluş Osman 58.bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. 12 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak olan Kuruluş Osman dizisi saat 20.00’da ekranlara geliyor. ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman 58.bölüm fragmanı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Fragmanda büyük bir savaş hazırlığına girildiği ve Malhun Hatun ile olan evliliğe Umur Bey’in onay verdiği gözlerden kaçmıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.