Doya Doya Moda All Star 14 Mayıs 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 45. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 45. Bölüm 14 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin ilk büyük beden moda yarışması olan Doya Doya Moda, All Star sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlk iki sezonun en iyilerinin yarıştığı Doya Doya Moda All Star jüri üyelikleri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Umut Eker oturuyor. Modaya yön veren program Doya Doya Moda All Star, günün birincisi kim sorusunu sevenlerine sordurmayı başarıyor. Doya Doya Moda All Star 45. bölüm kim elendi, gününün birincisi kim oldu? İşte tüm merak edilenler…

Doya Doya Moda programı üçüncü sezonunda farklı bir formata giderek, programın en iyilerini yarıştırmaya başlıyor. 7 büyük beden ölçülerine sahip olan kadının yarıştığı Doya Doya Moda All Star’da yarışmacılar günün konseptine en yakın stili oluşturmaya çalışıyor. Kendilerine belli bir bütçe verilen yarışmacılar hem bütçelerine hem de bedenlerine uygun stiller arıyor. Yarışmacıların zaman zaman birbiriyle atıştığı programda keyifli ve heyecanlı görüntüler ortaya çıkıyor. Her cuma eleme gününe giden Doya Doya Moda All Star, haftanın birincisine özel tasarım ve şık bir kolye hediye ediyor.

Doya Doya Moda All Star 13 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Sevenlerinin karşısına bayramın birinci günü de çıkan Doya Doya Moda All Star, 44.bölümü ile ekranlardaydı. Doya Doya Moda All Star programında günün konsepti “Bayramlaşmaya Gidiyorum” idi. Günün konseptine uygun giyinmek için zamanla yarışan 7 kadın, en iyi tarzı ortaya koymaya çalıştı. Her gün bir şanslı kişiyi baştan yaratan program bugün Fatma Damla Öztürk’ü hayallerine kavuşturdu.

Uzun zamandır başarısını koruyan Ferdanur Başaran, bugün sevenlerini bir kez daha gururlandırarak, günün birincisi oldu. 19 puan alan Ferda, rakipleriyle arasındaki puan farkını açmaya devam etti. Hafta elemesine giderken günün en düşük puanını alan yarışmacı Birben Coşkun oldu. Sevenlerini üzen Birben’in eleme potasında olup olmadığı ise merak konusu haline geldi. İşte Doya Doya Moda All Star 13 Mayıs 2021 puan durumu:

  • Betül Böçkün 13
  • Birben Coşkun 11
  • Emel Başkan 16
  • Ferdanur Başaran 19
  • Özde Karacan 16
  • Su Baher 17
  • Yaren Medin 12

Doya Doya Moda All Star 11 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda All Star, 14 Mayıs 2021 tarihinde de sevenlerinin karşısına çıkacak. 45.bölümü ile ekranlara gelecek olan Doya Doya Moda All Star, bayramın ikinci gününde eleme anına şahitlik edecek. Haftanın birincisinin belli olacağı bu bölümde, yarışmacılarından biri eşsiz kolyenin sahibi olacak. Doya Doya Moda All Star, saat 13.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.