Gönül Dağı Dizisi 28. Bölüm Full İzle! 15 Mayıs 2021Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 28. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 28. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yayınlandığı günden bu yanan TRT1’in sevilen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı, 28.bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Ele aldığı aşk hikayesiyle izleyicilerinin yüreğine dokunmayı başaran Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalı sunuyor. Odak noktasına aldığı üç kuzenin yaşam öykülerini ele alan Gönül Dağı’nın yeni bölümleri büyük bir ilgiyle bekleniyor. Popüler dizi Gönül Dağı dizisi 27.bölümde neler yaşandı? Gönül Dağı dizisi 15 Mayıs 2021 tarihli 28.bölümü fragmanı yayınlandı mı, neler olacak? İşte Gönül Dağı hakkında tüm detaylar…

17 Ekim 2020 tarihinden bu yana yayınlanan Gönül Dağı, çekildiği coğrafyayı derinlemesine betimleyen mekan ve efektlere sahip. Yıllardır dile gelen efsaneler ve unutulmaz aşklarla ördüğü olay öyküsü; komedi, dram ve aşk türünü birleştiriyor. Köprü Film imzalı olan Gönül Dağı’nın yönetmen koltuğunda Yahya Samancı otururken, senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. Anadolu çocuklarının hikayesini odağına alan Gönül Dağı, üç kuzenin başından geçenleri ekrana getiriyor. Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenen senaryosu, izleyenlerinin memleket özlemini gidermeyi hedefliyor. Anadolu’nun tüm geleneklerini ekranlarına taşıyan Gönül Dağı’nın başrollerinde Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) yer alıyor.  

Gönül Dağı Dizisi 27. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1’in popüler dizisi haline gelen Gönül Dağı, sevenlerinin karşısına en son 27.bölümü ile çıktı. Kuzenlerin hazırlandığı Araba İcadı Yarışması bölümün en popüler konusuydu. Zamanı gelmiş olan yarışmaya yetişmek isteyen kuzenler, arabalarını tamamlamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Dilek’in babasının tutuklanması her şeyi değiştirirken, Taner Dilek’e moral vermeye çalıştı. Yarışma giderek yaklaşırken kuzenler, yarışmaya katılmak için Dilek, Cemile ve Asuman’ı yanına alabilecekleri bir plan içerisine girdi.

Yarışmayı kazanması kesin görülen Taner’in son dakika aldığı karar ise izleyiciyi bir hayli şaşırttı. Sefer ve Zahide’nin yaklaşan düğün tarihleri, çifti ev arama telaşına soktu. Selami ve Keriman’ın aileleriyle küs olması tüm aileyi huzursuz ederken, çıkan barıştırma kararı ile herkes hummalı bir uğraş içerisine girdi. İşleri karıştıran ise Gülsüm Öğretmen’in de konuya dahil olması oldu. Selami ve Keriman’ın ailesi ile olan ilişkilerindeki son durum ise izleyenler tarafından merakla beklendi.

Gönül Dağı Dizisi 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı, 28.bölümü ile 15 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmayı planlıyor. 28.bölüm fragmanı ile ses getirmeyi başaran Gönül Dağı, yine derinlemesine bir coğrafya görseli sunacak. Ramazan ve bayram sevincini yaşayacak olan dizi, renkli sahnelerin ortaya çıkmasını sağlayacak. Cemile’nin rahatsızlanması ise aileyi bir hayli üzecek. Bayram arası vermeden izleyenleriyle buluşacak olan Gönül Dağı, saat 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.