İbo Show 25. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 15 Mayıs 2021 2020 Tek Parça Youtube İzle

9 yıl aranın ardından ekranlara dönen İbo Show, sevenleriyle hasret gidermeye devam ediyor. İbrahim Tatlıses’in sunduğu program, konuk ettiği ünlü isimlerle birlikte eğlencenin dozunu artırıyor. İzleyenleriyle Star Tv aracılığıyla buluşan İbo Show, her cumartesi saat 20.00’da ekranlara geliyor. 15 Mayıs 2021 tarihinde çok özel bölümüyle ekranlara gelecek olan İbo Show’un sevenleri programının final yapıp yapmadığını merak ediyor. İşte İbo Show hakkında tüm detaylar…

İbo Show 19. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen yüzü İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra İbo Show ile sevenleriyle buluşuyor. Sanat camiasının ünlü simalarını yayını içerisinde ağırlayan Tatlıses, keyifli anları ekranlara taşıyor. Konukların şarkılar söylediği programda, İbrahim Tatlıses de seyircilerini sesinden mahrum bırakmıyor. Bol müzik ve şov içeren program, ünlü konukların itiraflarıyla izleyenleri ekrana kilitliyor. Ünlü isimlerin özel hayatlarına dair gerçekleştirdikleri samimi itiraflar, keyifli sohbetlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. İzleyenlerin beklediği ise bir sonraki bölümün konuklarının kim olacağı oluyor. İbo Show’un yayınlandığı günden bugüne ilk kez özel bölüm ile ekranlara gelmesi ise izleyenlerini meraklandırıyor.

İbo Show Programı 24. Bölümde Neler Yaşandı?

İbo Show, sevenlerinin karşısına en son 24.bölümü ile çıktı. Beğenilerek takip edilen İbo Show’un 24.bölüm konukları Ebru Yaşar, Simge Sağın, Ersay Üner ve Murat Dalkılıç oldu. Seyircilere eğlenceli anlar yaşatan İbo Show, yine bol kahkahalı geçti. Renkli konuklarıyla izleyenlerini ekran başına kilitlemeyi başaran program, yaşattığı müzik şöleniyle de çok konuşuldu.

Ünlü isimlerin hayatlarına dair yapılan sohbetler bu bölümde de devam etti. Keyifli sohbetler ortaya çıkaran İbo Show, yine sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. Ünlü isimlerin anlattığı anıları ise izleyenleri bir hayli güldürdü. İbo Show’un bir sonraki konukları ise 24.bölüm biter bitmez merak edilmeye başlandı.

İbo Show Programı 25. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

Sevenlerine “İbo Show final mi yaptı?” sorusunu sordurtan program, 15 Mayıs 2021 tarihinde çok özel bir bölümle ekranlara geliyor. Programın en çok sevilen anlarından derlenen 25.bölüm, sevenlerinin hoşuna gideceğe benziyor. İbo Show’un en renkli anlarına ekranlara taşıyacak olan 25.bölüm bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarından yayınlanıyor.

İbo Show Final Mi Yapıyor?

İki haftadır yayın akışında İbo Show’un yeni bölümünün olmaması, Tatlıses’in hayranlarını merak ettiriyor. 8 Mayıs 2021 tarihinin Kadir Gecesi olması sebebiyle ekranlara gelmeyen İbo Show, 15 Mayıs 2021 tarihinde de özel bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Sevenlerini meraklandıran bu duruma karşın, yayıncı kuruluştan henüz bir açıklama gelmiş gözükmüyor. Bayram haftası olması sebebiyle ekranlara ara verdiği düşünülen İbo Show’un final yapıp yapmadığı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.