Kefaret Dizisi 26. Bölüm Full İzle Star TV! 16 Mayıs 2021 Kefaret Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kefaret dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Zülfü Livaneli’nin Konstantinniyye Oteli romanından ekrana uyarlanan yapım ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Çarpıcı hikayesi ile dikkat çeken yapım her hafta pazar günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Kefaret  Dizisi 26. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV’nin ilgi çeken yapımlarından olan Kefaret, sevenlerinin karşısına yeni bölümleriyle çıkmaya devam ediyor. Bir sonraki bölümünü iple çektiren dizi, tecrübeli oyuncuların karakterlere can vermesiyle seyir keyfini artırıyor. Zülfi Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli romanından ekranlara uyarlanan Kefaret, farklı konusuyla izleyenlerini şaşırtmayı başarıyor. FOX TV’nin gözde yapımlarından olan Kefaret Dizisi 25. bölümde neler yaşandı? Kefaret Dizisi 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kefaret dizisine dair tüm merak edilenler…

25 Film imzalı olan Kefaret’in yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan oturuyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi tecrübeli isimlerin bulunduğu Kefaret’in senaryosu Mahinur Ergün tarafından kaleme alınıyor. Dram türünde içeriğe sahip olan Kefaret, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanıyor. Müzik öğretmeni Zeynep’in başından geçenlere odaklanan Kefaret dizisi, her şeyini kaybeden bir kadının hikayesini ekranlara getiriyor. Sinan komiser dışında yanında kimsenin kalmadığı Zeynep, verdiği mücadele ile seyircisine ilham olmayı başarıyor.

Kefaret Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV’nin ilgiyle takip edilen yapımlarından olan Kefaret, seyircisinin karşısına en son 25.bölümü ile çıktı. Hikayenin derinleşmeye başladığı bu bölümde hem heyecan hem de dram oldukça yüksekti. Kızını görmek için harekete geçen Arzu, büyük bir risk almaya hazırdı. Zeynep’in Sude’yi kaybetme ihtimali ise dizide bir krizin ortaya çıkmasına neden oldu.

Sude’yi kaybetmek istemeyen Zeynep’in pes etmeye hiç niyeti yoktu. Sude’yi yanında tutabilmek için kolları sıvayan Zeynep, çetin bir hukuk mücadelesine girdi. Münevver ve Kadir’in gündemi ise çok daha başkaydı. Evliliklerinde yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak isteyen çift, ilişki terapistine başlama yolunu seçti. Meltem ise ışıltılı bir hayata ilk adımını attı.

Kefaret Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Heyecan, dram ve aşkı aynı anda izleyenlerine sunan Kefaret, 16 Mayıs 2021 tarihinde 26.bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Yayınlanan Kefaret dizisi 26.bölüm fragmanına bakıldığında; Zeynep’in vermiş olduğu hukuk mücadelesi yeterli gelmeyecek. Sude’nin yaşamaya başladığı sağlık sorunları izleyiciyi bir hayli duygulandıracak. Çiftlikten ayrılmaya karar veren Zeynep, kızı Sude için fedakarlıklar yapmaya devam edecek. Kefaret, pazar akşamı saat 20.00 FOX TV’de olacak.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.