Yasak Elma Dizisi 110. Bölüm Final Full İzle! 17 Mayıs 2021 Yasak Elma 110. Bölüm Final Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV’nin popüler dizilerinden olan Yasak Elma, sezon finali bölümüyle uzun bir araya girdi. Etkileyici bir final sahnesiyle ekranlara ara veren Yasak Elma, sevenlerinin heyecanını zirveye taşıdı. Severek takip edilen Yasak Elma dizisinin yeni sezon tarihi ise şimdiden konuşulmaya başlandı. Yasak Elma dizisi 110. bölümde (sezon finalinde) neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 111. bölüm yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte, Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm detaylar…

Yasak Elma Dizisi 111. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Med Yapım imzalı Yasak Elma, 19 Mart 2018 tarihinden bu yana yayın hayatına devam ediyor. İlk 3 sezon Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu yönetmen koltuğunda, bu sezon Murat Öztürk yer alıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan Yasak Elma, izleyenlerini her bölümünde kahkahadan kırıp geçiriyor. 4.sezonunun ardından geçtiğimiz hafta sezon finali kararı alan Yasak Elma, izleyenlerinin üzülmesine neden oldu. Yaz sezonu boyunca ekranlarda olmayacak Yasak Elma’nın yerini ise Masumiyet dizisi aldı.

Yasak Elma Dizisi 110. Bölümde (Sezon Finali) Neler Yaşandı?

Yasak Elma dizisi sevenlerinin karşısına en son sezon finali (110.bölüm) ile çıktı. Sevenlerini üzen bu haber, dizinin izlenme oranlarının artmasına neden oldu. Ender ve Yıldız’ın sezon finalindeki maceraları ise izleyenlerini bir hayli güldürdü. Kaya ve Ender aşkının finali ise seyircileri bir hayli şaşırttı. Sezon finalinin ortasına bomba gibi düşen ise Yasak Elma’nın final sahnesi oldu.

Ender ve Kaya arasındaki ilişki belirsizliğini korurken Ender, Kaya’nın kendine yapacağı sürprizden habersiz gerilmeye başladı. Kaya’nın kendisini oyaladığını düşünen Ender, devreye Yıldız’ı soktu. Yıldız’la buluşan Kaya ise Ender’e yüzük seçmek için harekete geçti. İkilinin arasındaki ilişki şimdilik mutlu bir durakta kaldı. Hasan Ali’nin şirket hisselerini düşürmesi Ender ve Kaya’nın gözünden kaçmadı. Yanlarına Yıldız’ı da alan ikili, konuyla ilgili derinlemesine bir araştırma içerisine girdi.

Hasan Ali’nin telefonunu alan Yıldız, yakalanmaya ramak kala dikkatleri üzerinden dağıtmayı başardı. Ancak Hasan Ali, Yıldız’a belli etmese de bu durumdan işkillendi. Bunun üzerine yeni bir plan yapan Hasan Ali, Yıldız ve Ender’i tuzağa çekmek için harekete geçti. Hasan Ali’nin atladığı ise Ender ve Yıldız’ın bir adım önde olduğuydu. Final sahnesinde Hasan Ali ile yüzleşen Ender ve Yıldız, bir felaket yaşanmasıyla birlikte yüzleşmelerini yarıda kesmek zorunda kaldı. Hasan Ali’nin evinde çıkan patlama sonucu yarım kalan yüzleşme, seyircinin yeni sezonu merakla beklemeye başlamasına neden oldu.

Yasak Elma Dizisi 111. Bölüm Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara sezon finaliyle veda eden Yasak Elma, yeni sezon tanıtım fragmanı henüz yayınlanmadı. Merakla beklenen Yasak Elma yeni sezon tarihi konusunda ise herhangi bir netlik bulunmuyor. Ancak önceki sezonlara bakıldığında, dizinin Eylül ayının ortasından sonra başlayacağı düşünülüyor. Yasak Elma’nın yeni sezonda gün ve saatini koruyacağı ise tahmin edilen diğer konular arasında yer alıyor.

Sezon finali

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.