Kuruluş Osman Dizisi 59. Bölüm Full İzle! Gelinim Mutfakta 19 Mayıs 2021 Kuruluş Oman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Türkiye'nin merakla takip edilen dizilerinden olan Kuruluş Osman sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İzleyenlerin ilgisini üzerine toplayan dizi Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş yıllarını ele alıyor. Bir sonraki bölümü büyük bir merakla bekleyen izleyenler ise Osman Bey'in aksiyon dolu sahnelerinde heyecanlanıyor. Kuruluş Osman dizisi 58. bölümde neler yaşandı? Kuruluş Osman dizisi 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kuruluş Osman dizisi hakkındaki her şey…

Bozdağ Film imzalı olan Kuruluş Osman, 20 Kasım 2019 tarihinde bu yana yayın hayatına devam ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Metin Günay otururken senaryoyu Mehmet Bozdağ kaleme alıyor. Gerçek bir tarihi olaydan beslenen Kuruluş Osman, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş yıllarını ele alıyor. Aksiyon ve macera sahneleriyle sevenlerini ekrana kilitlemeyi başaran dizide Osman Bey'i başarılı oyuncu Burak Özçivit canlandırıyor. Kuruluş Osman, her çarşamba saat 20.00'da ATV ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Kuruluş Osman Dizisi 58. Bölümde Neler Yaşandı?

Türkiye’nin fenomen dizisi Kuruluş Osman, sevenlerinin karşısına en son 58.bölümü ile çıktı. Nikola’nın Türk boylarını birbirine düşürmek için yaptığı plan, Şeyh Edebalı’nın hamlesiyle bozulmaya başladı. Osman Bey ile Umur Bey arasındaki çatışmayı sakinleştirmeyi başaran Şeyh Edebalı, Osman Bey’e Malhun Hatun ile evlenmesini önerdi. Çatışmanın biraz durmasını sağlayan bu teklif Umur Bey’in Togay’a düzenleyeceği saldırıdan vazgeçmesini sağladı. Togay’ı ele geçirmek için Umur Bey’i kullanan Nikola’nın planları ise bozuldu.

Planları bozulan Nikola, bu sefer Togay ile Osman Bey arasındaki barışı bozmak için harekete geçti. Şeyh Edebalı’nın teklifine sıcak bakan Osman Bey, Malhun Hatun ile evlenmeye karar verdi. Kararını Bala Hatun’a açan Osman Bey, duygusal olarak zor anlar geçirdi. Malhun Hatun’un bu teklife ne diyeceği izleyenlerin gündemi haline geldi. Malhun Hatun’un babası Umur Bey’in evliliğe onay verip vermeyeceği ise merak edilen diğer konular arasında yer aldı.

Kuruluş Osman Dizisi 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Şeyh Edebalı’nın önerisiyle izleyenlerini meraklandırmayı başaran Kuruluş Osman, 59.bölüm fragmanını sevenleriyle buluşturdu. Togay’ın anlaşmaya uymadığı bu bölümde, savaş kaçınılmaz bir son olacak. Tek başına hareket eden Umur Bey, Türk beylerinin akıbetini tehlikeye düşürecek. Bunu öğrenen Osman Bey ise Umur Bey ile yine karşı karşıya gelecek ve verdiği tepki seyirciyi bir hayli şaşırtacak. Malhun Hatun ile Osman Bey arasındaki evliliği Umur Bey’in onaylayıp onaylamayacağı sorusunun cevabı ise izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başaracak. Kuruluş Osman, bugün saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.