Arka Sokaklar Dizisi 590. Bölüm Full İzle! 21 Mayıs 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Türkiye’nin en uzun haftalık dizisi olan Arka Sokaklar, sevenleriyle buluşmaya hız kesmeden devam ediyor. 2006 yılından bu yana yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar, polisiye türünde konusuyla hala ilgi çekmeyi başarıyor. Renkli karakterleriyle Türkiye’nin sevilen yapımlarından olmayı başaran Arka Sokaklar, bir sonraki bölümünü merakla bekletiyor. Merakla beklenen Arka Sokaklar dizisi 589. bölümde neler yaşandı? Arka Sokaklar dizisi 590. bölüm fragmanı yayınladı mı, yayınlanacak mı?

Arka Sokaklar Dizisi 590. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Gerilim ve heyecan dolu sahneleriyle izleyenlerini ekrana kilitleyen Arka Sokaklar, bayram molasının ardından yeniden ekranlara dönüyor. İzleyenlerinin merakla beklediği Arka Sokaklar, bu hafta 590.bölümüyle yayınlanıyor. Sevenleriyle 31 Temmuz 2006 yılından bu yana buluşan Arka Sokaklar, Erler Film imzalı olarak hazırlanıyor. 15 yıldır kesintisiz olarak devam eden Arka Sokaklar, komedi, dram, gerilim ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenlerin bir sonraki bölümü iple çekmesini sağlıyor. Her cuma saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanan Arka Sokaklar, Rıza Baba ve ekibinin yaşamını konu alıyor.

Arka Sokaklar Dizisi 589. Bölümde Neler Yaşandı?

Arka Sokaklar dizisi, en son 589.bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Dizinin sevilen karakteri Mesut, Savcı Faruk tarafından doğuya gönderildi. Özel bir arazi görevine gönderilen Mesut, Rıdvan ve diğer örgüt üyelerinin peşine düştü. Mesut’un ani gidişi için endişelenen Selin, Mesut’u düşünmemek için kendini işe verdi. Savcı Faruk’un Giray Pamiroğlu cinayeti soruşturmasına yardım eden Selin, biraz olsun kafasını boşaltmayı başardı.

Merkezde yaşanan heyecanlı dakikalar, Aycan’ın polisi kullandığının ortaya çıkmasından kaynaklandı. Aycan’ı tutuklayan Ezgi, aldığı ihbar üzerine harekete geçti. İntiharın eşiğine gelen Selvi’yi kurtarmak ise yine Ezgi ile Cemal’e düştü. Esra’nın dükkanın silahlı saldırıya uğraması, ekibi komple harekete geçirdi. Pınar ve Ali’nin arasındaki gerilim bu bölümde de devam etti. İşi ile ilişkisi arasında seçim yapmaya zorlanan Ali, Pınar’la bölüm boyunca atıştı. Doğumuna az kalan Başak ve eşi Engin ise, bir bakıcı bulmaya karar verdi.

Arka Sokaklar Dizisi 590. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Arka Sokaklar, 21 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına 590.bölümü ile çıkmaya hazırlanıyor. 590.bölüm fragmanını izleyenleriyle paylaşan Arka Sokaklar, Ali’nin ölümle cebelleştiği anları ekranlara taşıyor. Hüsnü ve Mesut’un Leyla’nın peşine düştüğü bu bölümde kahramanları nasıl bir macera beklediği sorusu bu akşam cevap buluyor. Arka Sokaklar, bu akşam, saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.