Yasak Elma Dizisi 110. Bölüm (Sezon Finali) Full İzle! 24 Mayıs 2021 Yasak Elma 110. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV’nin fenomen yapımı Yasak Elma, etkileyici sezon finalinden sonra gündemden bir türlü düşmüyor. Yıldız, Ender ve Hasan Ali’nin akıbetini merak eden Yasak Elma izleyenleri, konuyla ilgili çeşitli araştırmalar yapıyor. Yasak Elma’nın yeni sezon tarihini de merak eden izleyenler, dizinin bu kadar erken sezon finaline girmesine büyük tepki gösteriyor. Severek takip edilen Yasak Elma dizisi 110. bölümde (sezon finalinde) neler yaşandı? İşte, Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Yasak Elma Dizisi 110. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV’nin en popüler yapımlardan biri olan Yasak Elma, ekran macerasına kısa bir sezon molası veriyor. Geçtiğimiz haftalarda 4.sezon finalini yayınlayan Yasak Elma, 19 Mart 2018 tarihinden bu yana seyircisiyle buluşuyor. Ele aldığı konunun entrikalı yanlarıyla seyircisini ekrana kilitlemeyi başaran Yasak Elma, komedi dolu sahneleriyle de izleyenlerini güldürmeyi başarıyor. Med Yapım imzalı olan Yasak Elma’nın ekranlara ne zaman geri döneceği büyük bir merakla soruluyor.

Yasak Elma Dizisi 110. Bölümde (Sezon Finali) Neler Yaşandı?

Ekranların fenomen yapımı Yasak Elma dizisi sevenlerinin karşısına en son sezon finali (110.bölüm) ile çıktı. Kaya ve Ender aşkının sezon finalindeki hali Yasak Elma severlerin bir hayli hoşuna gitti. Bölüme aralarındaki ilişkinin belirsizliği ile başlayan Ender ve Kaya, mutlu sona bağlanan ilişkileriyle hayranlarını sevindirdi. Kayanın sürprizine bir sürprizle cevap veren Ender ise sevenlerini pek şaşırtmadı. Hasan Ali’nin şirket hisselerine dair çevirdiği dolaplar gün yüzüne çıkmaya başlarken, Ender ve Kaya durumdan giderek şüphelenmeye başladı. Yanlarına Yıldız’ı da alan Ender ve Kaya, hisselerinin neden değer kaybettiğini araştırmaya başladı.

Araştırma yaparken Hasan Ali’nin telefonunu alan Yıldız, yakalanmadan telefonu geri bırakmayı başarsa da Caner’in acemiliği Hasan Ali’yi uyandırdı. Bunun üzerine harekete geçen Hasan Ali, Yıldız ve Ender’e bir tuzak hazırladı. Ender ve Yıldız’ı evine çeken Hasan Ali, kasayı açarken ikiliyi yakalamayı planlıyordu. Ancak Hasan Ali’nin hesaba katmadığı Ender ve Yıldız’ın her zaman bir adım önde olduğuydu. Final sahnesinde yüzleşen üçlü üçünden de bir adım önde olan bir düşmanlarının olduğunu kestirememişti. Final sahnesinde gerçekleşen patlama seyirciye Ender ve Yıldız’ın akıbetini merak ettirirken, bu tuzağı kuran kim sorusunu sordurdu.

Yasak Elma Dizisi 111. Bölüm Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara sezon finaliyle veda eden Yasak Elma, yeni sezonu ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı. Eylül ayında ekranlara dönmesi beklenen Yasak Elma’da Yıldız ve Ender’in akıbeti ise bir müddet daha merak edilecek. 5.sezonuyla seyircisinin karşısına çıkacak olan Yasak Elma, bu sezonuyla da çok konuşulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.