Demet Akalın ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Mayıs 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sabah saatlerini neşe ile açan ve izleyicilere çok keyifli anlar yaşatan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yeni bölümü ile bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında olacak. Müziğin, eğlencenin, magazin dünyasının ve mutfak konularının çok keyifli bir şekilde ekranlara taşındığı programın yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Hafta içi her sabah, güne daha enerjik ve mutlu başlamak isteyenler için yayınlanan programda eğlence ve neşe dolu zamanlar geçmiş olacak. Yayınlanmış olduğu ilk bölümden itibaren çok sevilen ve kendisine özel bir izleyici kitlesi oluşturan programın gündemi bugün yine çok dolu olacak. Hem gündem konuları hem de yemek tariflerinin yanında en güzel şarkılar ile öne çıkan programda izleyiciler çok keyifli zamanlar geçirecek.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 26 Mayıs’ta Neler Oldu?

Merakla seyredilen programın dünkü bölümünde izleyiciler yine çok keyifli anlar yaşadı. Müzik dünyasına ait ünlü konuklar ile çok dikkat çekici ve eğlenceli hale gelen programda şarkılar hiç eksik olmadı. İzleyicilerin en güzel şarkıları dinledikleri programda aynı zamanda lezzetli mutfak tarifleri de izleyicilere verildi. Çok kolay şekilde yapılan yemek tarifleri ile birlikte izleyiciler farklı yemeklerin püf noktalarını öğrenirken özellikle mutfakta dikkat etmeleri gereken konular hakkında da daha detaylı bilgi sahibi olmayı başardılar. Magazin dünyasına da ait olup bitenlerin uzun uzadıya ele alındığı program bu bakımdan da izleyicilerin magazin dünyasında en son nelerin olup bittiğini öğrenmesine fırsat verdi. Magazin dünyasına ait paylaşılan son bilgiler izleyicilerin şaşırmasına neden oldu. İzleyicilerin ilgisini her zaman çekmeyi başaran çıkışları ile çok hareketli geçen program keyifli anların yaşanmasına neden oldu.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Mayıs Konukları Kimler?

Güne daha enerjik, canlı ve keyifli başlamak isteyenler tarafından merakla beklenen yeni bölüm bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında olacak. Ekranların sevilen ikilisi Demet Akalın ve Alişan tarafından sunulacak olan programın konukları her zaman olduğu gibi sürpriz olacak ve ancak program başladıktan sonra izleyiciler tarafından öğrenilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.