Kırmızı Oda Dizisi 39. Bölüm Full İzle! 28 Mayıs 2021 Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 39. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 39. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında bulunan ve yeni bölümleri ile izleyiciler açısından büyük beğeni toplayan Kırmızı Oda’nın her bölümü merakla bekleniyor. Psikolojik konusu ile başta psikolojiye meraklı olanların ekran başına toplanmasına neden olan dizi hikayesi ile izleyiciler tarafından takip ediliyor. Gerçek yaşam öyküsünden uyarlanmış olması da yeni bölümlerin merakla beklenmesine neden oluyor. Bir kliniğe gelerek hastaların başından geçmiş olan yaşantıların aktarıldığı dizinin her bölümünde konular değiştiği için merak uyandırmayı da başarıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenmekte olan yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de TV8 ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Kırmızı Oda Dizisi 38. Bölümde Neler Yaşandı?

Her bölümün büyük bir merakla takip edildiği dizinin geçen hafta yayınlanan en son bölümünde önemli gelişmeler ekrana taşınmıştı. Zafer, Mitra’dan görür görmez bir şekilde hoşlanmaya başlayacağı duygular içine girmişti. Bu durumu da büyük bir heyecan içinde Doktor Hanım’a gelerek anlatmış ve kendisinin şimdilik ne yapması gerektiğini tam olarak bilemediğini de ifade etmişti. Aynı zamanda doktor hanım ile konuşurken Nihal ile ilgili olarak da önemli bir itirafta bulunmuştu. Öte yandan Mitra ise kardeşi Ali’nin tıpkı babası gibi olaylar içine kendisini nasıl dahil ettiğini Doktor Hanım’a anlatırken diğer taraftan da Zafer ile tanışmalarının kendisinde ne gibi hisleri harekete geçirdiğini de belirtti. Diğer yandan Sadi ise cezaevinde karıştığı kavga sonrasında ise çok zor anlar yaşamış ve hücreye atılmıştı. Hücrede yaşadıkları ise kendisini çok zorlamış ve bir an önce buradan çıkmak için planlar yapmıştı. Aynı zamanda kendisini buraya getiren olaylar zincirini de göz önünde tutan Sadi, yaşamı için önemli bir sorgulama da yapmıştı. Hücre koşullarının kötü olması ve düşündükleri ile birlikte Sadi çok fazla dayanamaz ve kalp krizi geçirmişti.

Kırmızı Oda 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Merakla beklenen dizinin yeni bölümüne ait fragman yayınlandı. İlgi çekici konusu ile yeni bölümde yaşanacaklar merak edilirken tüm sorulara yanıt bu akşam saat 20.00’de TV8 ekranlarından verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.