Zuhal Topal'la Sofrada 616. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 31 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

FOX TV'nin fenomen programı Zuhal Topal'la Sofrada, tüm heyecanlı dakikalarıyla ekran başındaki izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Yarışmanın kazanına 15 bin TL para ödülünün verildiği Zuhal Topal'la Sofrada programı, her hafta yeni yarışmacıları ağırlıyor. Merakla takip edilen Zuhal Topal’la Sofrada programı 27 Mayıs’ta neler oldu, kim kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 28 Mayıs yarışmacısı kim, puan durumu belli oldu mu? İste, tüm detaylar...

Gelinlerin yemeklerini yarıştırdığı Zuhal Topal'la Sofrada programı, yeni bölümleriyle izleyenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. FOX TV ekranlarından izleyicisiyle buluşan Zuhal Topal'la Sofrada, her gün bir gelinin evine misafir oluyor. En iyi yemeklerini ortaya koymak için kolları sıvayan gelinler, kaynanalar için mutfağa giriyor. Kaynanaların puan verdiği yarışmada, Zuhal Topal hem sunuculuk hem de jüri üyeliği yapıyor. Zuhal Topal'ın puanlarının final günü açıklandığı programda birinci olan gelin 15 bin TL para ödülünün sahibi oluyor. Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00'da seyircisiyle buluşuyor.


Zuhal Topal’la Sofrada Programı 28 Mayıs’ta Neler Oldu, Kim Kaç Puan Aldı?


Zuhal Topal'la Sofrada programı seyircisinin karşısına en son 28 Mayıs 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Birinci olan ismin belli olduğu cuma günkü yayında günün gelini yemekleriyle kaynanaları etkilemek için çabaladı. Çeşit çeşit yemeklerle masasını kuran gelin, haftanın konsept yemeği olan enginarlı pilavı da yaptı. Kaynanaların yemekleri tadarak puan verdiği bu bölümde final anı oldukça heyecan vericiydi. İzleyenlerine nefeslerini tutturan Zuhal Topal'la Sofrada programında 15 bin TL para ödülünü alacak olan isim de belli oldu. Teker teker puanları açıklayan Zuhal Topal, birinciyi açıklamadan önce kaynanalardan en iyi Enginarlı pilavı yapan ismi seçmesini istedi.
Haftanın konsept yemeğinde en başarılı isim kaynanalar tarafından seçilen Mehtap oldu. Ardından tekrardan final anına devam eden Zuhal Topal, Seniha'nın 22 puanla ödüle veda eden ilk isim olduğunu açıkladı. Seniha'yı 23 puanla Tuğçe, 29 puanla ise Elif takip etti. Birinci ile ikinci arasındaki puan durumu ise gelinleri bir hayli şaşırttı. 32 puanla birinci olan Mehtap'ı 31 puan alan Tuğba takip etti.


Zuhal Topal’la Sofrada 31 Mayıs Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?


Zuhal Topal'la Sofrada programının 31 Mayıs 2021 tarihli puan durumu bugün belli olacak. Yeni bir haftaya başlayacak olan Zuhal Topal'la Sofrada programı yeni yarışmacılarını ağırlayacak. Yemeklerin yarışacağı programda, kaynanaların atışmaları da çok konuşulacak. Zuhal Topal'la Sofrada, bugün, saat 16.00'da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.