Uyanış: Büyük Selçuklu 34. Bölüm Full İzle! 31 Mayıs 2021 Uyanış: Büyük Selçuklu 34. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Selçuklu Devleti’ni konu alan dizi gerçek tarihten beslenerek ekranlara geliyor. Aksiyon sahneleri ve oyunculuk performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Uyanış Büyük Selçuklu sezon finali ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Merakla beklenen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 33. bölümde neler yaşandı? Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar…

Popülerliğini her geçen gün biraz daha artıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, TRT1 ekranlarındaki yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Gerçek tarihten beslenen konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi, Büyük Selçuklu Devleti’nin işleyişini ekranlara getiriyor. Akli Film imzalı olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Senaryosu Serdar Özönalan tarafından kaleme alınan dizinin başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Gürkan Uygun, Hatice Şendil, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Sezin Akbaşoğulları ve Kaan Taşaner gibi güçlü isimler bulunuyor. İzleyicisine sunduğu tarihi şölenle de adından sıkça söz ettiren Uyanış Büyük Selçuklu, her pazartesi, saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin bu akşamki bölümü ise sezon finali olarak ekranlara geliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 33. Bölümde Neler Yaşandı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sezon finaline bir kala seyircisiyle buluştu. 33.bölümü ile ekranlara gelen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, yine heyecan dolu sahneleriyle ilgiyi üzerine toparladı. Zübeyde’nin takiplerinin netice verdiği bu bölümde; Nizamülmülk, Sabbah ile görüşmekten gelen Tacülmülk’ü kıstırdı. Tacülmülk’ün ihanetinin açığa çıkıp çıkmayacağı sorusu ise izleyicinin nefeslerini tutmasına neden oldu. Mitras’ın pususunu önceden öngörüp tedbir alan Melikşah, kendisine tuzak kuran Mitras’ı alt etmek için yeni bir tuzak kurdu.

Hasan Sabbah’ın kendisine haber göndermesiyle, Başulu’nun kardeşi Kıpçak Beyi Baturalp, Başuralp’ın vaziyetini öğrendi. Bunun üzerine harekete geçen Baturalp, Kınık Obası’na yakın bir yerde otağını kurdu. Sultan Melikşah’ı sürekli olarak suçlayan Baturalp’ın neden geldiği ise merak edilen sorular arasında yer aldı. Öte yandan Baturalp, Sencer’i veya Tapar’ı veliaht tayin ettirebilmek için çalışmalara başladı.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?         

Seyircisinin karşısına sezon finaliyle çıkmak için geri sayıma başlayan Uyanış Büyük Selçuklu, Kuveyt Kalesi’nin fetih sahnesi ile izleyicisine tarihi bir görsel şölen yaşatacak. Son birkaç bölümdür Kuveyt Kalesi’nin fetih için hazırlanan Melikşah, askerlerine yaptığı duygu yüklü konuşma ile ekran başındakileri etkilemeyi başaracak. Uyanış Büyük Selçuklu sezon finali bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.