Zuhal Topal'la Sofrada 617. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 1 Haziran 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların gülen yüzü Zuhal Topal, uzun zamandır hayranlarının karşısına Sofrada programıyla çıkıyor. 5 gelinin kaynanalara yemeklerini beğendirmek için yarıştığı programda Zuhal Topal hem sunuculuk hem de jüri üyeliği yapılıyor. Birincisine 15 bin TL para ödülü veren Zuhal Topal’la Sofrada 31 Mayıs yarışmacısı kim, kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 1 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Eylül 2015’ten bu yana yayın hayatına devam eden Zuhal Topal’la Sofrada gündüz kuşağının en çok sevilen programları arasında yer alıyor. 5 gelinin kıyasıya yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada programının jüri koltuğunda kaynanalar ve Zuhal Topal oturuyor. Sunumuyla programı neşelendiren Zuhal Topal, adaletli puanlarıyla da gönüllerde taht kurmayı başarıyor. Her gün bir gelinin yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada programı, günün sonunda kaynanaları sofrada buluşturuyor. Yemekleri çorbadan tatlıya doğru tadan kaynanalar, yemekler hakkında yorumlar yapıyor. Gün sonunda puanlarını alan gelinler, finalde Zuhal Topal’ın verdiği puanı öğreniyor. Birinciye 15 bin TL para ödülü veren Zuhal Topal’la Sofrada, hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 31 Mayıs Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada seyircisinin karşısına en son 31 Mayıs 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Yeni hafta yarışmacılarını izleyicilerine tanıtan Zuhal Topal’la Sofrada programının ilk gün yarışanı gelin Duygu oldu. Market alışverişiyle güne başlayan Duygu, uzunca bir listeye sahip menüsünü yetiştirmek için çabaladı. Yemeklerini ve sofrasını hazırlayan Duygu, günün sonunda kaynanaları ağırladı. Sofrada buluşan kaynanalar tadıma çorbayla başladı.

Tatlıya kadar gelin Duygu’nun yaptığı menüyü tadan kaynanalar, çeşitli yorumlarda bulundu. Günün sonunda puanlarını veren kaynanalar, gelin Duygu ve kaynanasını bir hayli şaşırttı. En düşük 7 puan beklediğini söyleyen Duygu, istediği puana ulaşamadı. Kaynana Zehra, Elife ve Ayşe’den 5’er puan alan Duygu, kaynana Necmiye’den 6 puan aldı. Böylece Duygu günü 21 puanla kapatmış oldu. Zuhal Topal’ın puanı ise final anına bırakıldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seyircisinin merakla beklediği Zuhal Topal’la Sofrada, 1 Haziran 2021 tarihli yayınıyla ekranlara gelecek. Kaynana Necmiye ve gelininin yarışacağı haftanın ikinci gününde konsept yemeğe ek olarak sofrada geniş bir menü yer alacak. Kaynanalardan puanları toparlayabilmek için ter dökecek olan gelin, günün sonunda eleştiri oklarını kaynanalara yönetecek. Zuhal Topal’la Sofrada 1 Haziran puan durumu ise saat 16.00’da başlayacak olan yeni bölümde belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.