Zuhal Topal'la Sofrada 619. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Sunuculuğunu ve jüri üyeliğini Zuhal Topal’ın yaptığı Sofrada programının izleyenleri bu haftaki birinciyi öğrenmeye yavaş yavaş yaklaşıyor. Farklı formatı, neşeli sunumu ve heyecanlı tartışmalarıyla izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başaran Zuhal Topal’la Sofrada, birincisine her hafta 15 bin TL hediye ediyor. Merak edilen Zuhal Topal’la Sofrada 2 Haziran yarışmacısı kim, kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 3 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm ayrıntılar…

Gündüz kuşağı programları arasında farklı formatıyla öne çıkan Zuhal Topal’la Sofrada, FOX TV’deki yayın serüvenine ara vermeden devam ediyor. Beş gelinin yemeklerini yarıştırdığı programda, her gün bir gelin mutfağa giriyor. Yemeklerini hazırlayan gelin, günün sonunda sofrasında kaynanaları ve Zuhal Topal’ı ağırlıyor. Finale kadar gelinlerin birbirini görmediği Zuhal Topal’la Sofrada programı, birincisine 15 bin TL para ödülü veriyor. Zuhal Topal’la birlikte gelinlere puan veren kaynanalar ise programın heyecanını artırıyor. Zuhal Topal’la Sofrada, hafta içi her gün, saat 16.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Haziran Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Seyircisinin karşısına en son 2 Haziran 2021 tarihli yayınıyla çıkan Zuhal Topal’la Sofrada programının gün yarışmacısı gelin Neşe oldu. Menüsüyle göz kamaştıran Neşe; “Sıcacık Köfteli Yayla Çorbası, Kayseri Yağlaması, Pastırmalı Çubuk, Havuçlu Cevizli Tarator, Huriş’in Minnak Kuşbaşılı Şakşukası, Karacabey Tavuklu Mantısı, Mevsim Salata ve Sevimli İrmik Topları” yaptı. Günün sonunda yemeklerden birini yetiştiremeyen Neşe, kaynanalarının eleştirilerinin hedefi haline geldi.

Yemeklerini tadan kaynanalar lezzet konusunda Neşe’yi ağır bir şekilde eleştirdi. Yemekleri beğenmeyen dört kaynana da gün sonunda verdikleri puanlarla bunu belli etti. Kaynanalarının puanlarına şaşırmadığını söyleyen Neşe, kaynana Elife ve Nurşen’den 4’er puan aldı.  Kaynana Zehra’nın 3 puanıyla sarsılan gelin Neşe, kaynana Necmiye’nin verdiği 5 puan ile biraz toparladı. Zuhal Topal’la Sofrada 2 Haziran 2021 tarihli puan durumu toplam 16 oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 3 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada 3 Haziran 2021 tarihli yayınıyla bugün seyircisinin karşısına çıkacak. Seyirciyi ve kaynanaları lezzetli bir menünün beklediği bu bölümde kaynana Zehra ve gelini yarışacak. Final gününe yavaş yavaş yaklaşan Zuhal Topal’la Sofrada programının puanlama anı ise nefesleri tutturacak. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.