Zuhal Topal'la Sofrada 620. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada Haftanın Finalinde Kazanan Belli Oldu

Sunuculuğunu ve jüri üyeliğini Zuhal Topal’ın üstlendiği Sofrada programı FOX TV ekranlarındaki yayın hayatına devam ediyor. İzleyenlerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Zuhal Topal’la Sofrada bugün birinci olan gelini seçiyor. İzleyenler ise finale bir kala puan durumunun nasıl olduğunu merak ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada 4 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? Zuhal Topal’la Sofrada 3 Haziran yarışmacısı kim, kaç puan aldı? İşte, detaylar…

İlk yayın tarihi olan 27 Ağustos 2018 tarihinden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Zuhal Topal’la Sofrada seyircisinin karşısına yen bölümleriyle çıkmaya devam ediyor. Her hafta birbirinden farklı 5 kaynana ve gelinine ev sahipliği yapan program, gelinlerin yemeklerini yarıştırıyor. Sunumuyla programa renk katan Zuhal Topal, aynı zamanda kaynanalarla birlikte jüri koltuğunda oturuyor. Birincinin 15 bin TL para ödülü aldığı Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 4 Haziran Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

İzleyicisinin karşısına en son 3 Haziran 2021 tarihinde çıkan Zuhal Topal’la Sofrada gelin Nuray’ın mutfağına konuk oldu. Uzun bir menü hazırlayan Nuray kaynanalara “Ezogelin Çorbası, Kayseri Yağlaması, Fırında Kaşarlı Mantar, Tahinli Patlıcan Salatası, Macar Kebabı, Kuru Domatesli Arpa Şehriye Pilavı, Çoban Salata ve Kremşantili Haşhaşlı Revani” ikram etti. Yemekleri tadan kaynanalar, günün sonunda puanlarını verdi.

Aldığı puanlardan hoşnut olmayan Nuray, bu puanları hak etmediğini dile getirdi. Nuray’a aynı puanı veren üç kaynana ise sofranın eksik olduğunu ve servisin geciktiğini söyledi. Nuray; kaynana Elife, Necmiye ve Ayşe’den 3’er puan aldı. Kaynana Nurşen ise Nuray’a 6 puan verdi. Puanlama anında kaynana Ayşe’nin kalbinin sıkışması ise masadaki diğer kayınvalidelerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

Zuhal Topal’la Sofrada 4 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Haftanın birincisi olan gelini belirlemek için 4 Haziran 2021 tarihinde toplanacak olan Zuhal Topal’la Sofrada bugün Elife ile gelininin mutfağına misafir olacak. Elife’nin aldığı puanların belli olmasının ardından final anına geçecek olan Zuhal Topal’la Sofrada, birincisine 15 bin TL para ödülü verecek. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.