Arka Sokaklar Dizisi 592. Bölüm Full İzle! 4 Haziran 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Türkiye’nin en uzun haftalık dizisi rekorunu elinde tutan Arka Sokaklar, 2006 yılından bu yana seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İçerdiği aksiyon dolu sahnelerle izleyenlerini ekranlara kilitleyen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümleri seyircisi tarafından merakla bekleniyor. Arka Sokaklar dizisi 591. bölümde neler yaşandı? Arka Sokaklar dizisi 592. bölüm fragmanı yayınladı mı, yayınlanacak mı? İşte Arka Sokaklar hakkında tüm detaylar…

Aksiyon dolu sahneleriyle yayınlandığı ilk günden bugüne seyircisini ekranlara kilitlemeyi başaran Arka Sokaklar, 15 yıldır Kanal D ekranlarındaki yayın hayatına devam ediyor. Erler Film imzalı olarak ekranlara gelen Arka Sokaklar; izleyenlerine polisiye tadında bir içerik sunuyor. Rıza ve ekibinin yaşamını ekranlara getiren Arka Sokaklar dizisi, her cuma saat 20.00’da Kanal D ekranlarında oluyor.

Arka Sokaklar Dizisi 591. Bölümde Neler Yaşandı?

Arka Sokaklar dizisi seyircisinin karşısına en son 591.bölümü ile çıktı. Koronavirüse yakalanan Ali, hastalığı yendikten sonra normal odaya alındı. Pınar, bu zor günlerde Ali’nin yanından ayrılamamaya karar verdi. Ancak, Ali aldığı ilaçların etkisiyle eskisi gibi değildi. İlaçların tesiriyle sanrılar görmeye başlayan Ali, kendini kaybetti ve Pınar’a vurdu. Gördüğü şiddet karşısında Bahar’a sığınan Pınar, zor anlar yaşadı. Bu şiddete en büyük tepkiyi veren isim olan Rıza ise Ali’nin karşısına dikildi.

Ezgi, kocası Ayhan’ın cezaevinde öldürüldüğünü Aycan’a söyledi. Kocasının ölümünden dolayı Ezgi’yi suçlayan Aycan, Ezgi’ye bir tuzak kurdu. Ezgi ise her şeyden habersiz çocukluk arkadaşının durumuna üzülemeye başladı. Yaptığı plan sonucu Ezgi’yi kandırmayı başaran Aycan, savcılıktan gerekli olan izni Ezgi’ye aldırmayı başardı. Aycan, cenazeye Ezgi ile birlikte giderken, mezarlık yolunda Aycan’ın adamları Ezgi ile Cemal’e pusu kurdu. Ezgi yaralanırken, Aycan kaçmayı başardı. Ezgi’nin vurulması üzerine ekip ayaklanırken, mahkumun kaçması Rıza’yı zor duruma düşürdü.

Arka Sokaklar Dizisi 592. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Arka Sokaklar dizisi 592.fragmanını izleyenleriyle paylaştı. Fragmana göre; Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde, Savcı Faruk, Giray'ın ölümü için Hüsnü’nün kızı Zeliş’i sorgulayacak. Başak'ın tüm ısrarlarına karşı gelen Zeliş, konuyla ilgili ifade verecek. Giray’ın ölümünden ekibi sorumlu tutmaya başlayan Savcı Faruk, bir operasyonu iptal etmeye kalkacak. Ancak operasyonun tam ortasında olan ekip, kendi inisiyatifini kullanacak. Ali ile Pınar’ın boşanması için harekete geçen Rıza, bir avukat tutacak. Arka Sokaklar, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.