Zuhal Topal'la Sofrada 621. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 7 Haziran 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

FOX TV'nin gözde yapımlarından olan Zuhal Topal'la Sofrada, yeni hafta ve yarışmacılarıyla izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. 15 bin TL para ödülünün verildiği Zuhal Topal'la Sofrada programı, her gün bir gelinin sofrasına konuk oluyor. Merakla takip edilen Zuhal Topal’la Sofrada programı 4 Haziran’da neler oldu, kim kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 7 Haziran yarışmacısı kim, puan durumu belli oldu mu? İşte, tüm detaylar...

Dört gelin ve kaynanalarının yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni haftasıyla ve yarışmacılarıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her hafta birincisine 15 bin TL para ödülü veren programda Zuhal Topal hem sunuculuk hem de jüri üyeliği yapıyor. Gelinlerin mutfakta kaynanaların ise sofrada yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada programının en son bölümünde ise hafta finali gerçekleştiriliyor. Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 4 Haziran’da Neler Oldu, Kim Kaç Puan Aldı?

Sevilen program Zuhal Topal’la Sofrada, seyircisinin karşısına en son 4 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Haftanın finalini gerçekleştiren Zuhal Topal’la Sofrada programında 15 bin TL’nin sahibi de belli oldu. Zuhal Topal’ın puanlarının açıklandığı son bölümde toplamda 20 puan alan gelin Nuray, haftayı beşinci olarak tamamlarken, 15 bin TL'ye veda eden ilk isim oldu. Kayınvalidelerden 16, Zuhal Topal'dan ise 5 puan alan gelin Neşe, toplamda aldığı 21 puan ile haftanın dördüncüsü olarak yarışı bitirdi.

Toplamda 27 puana ulaşan haftanın üçüncüsü gelin Duygu kayınvalidelerden 21, Zuhal Topal’dan 6 puan aldı. Küçük bir puanla birincinin gerisinde kalan gelin Gökçe, 32 puan ile haftayı ikinci tamamladı. Gökçe 32 puanın 25’ini kayınvalidelerden, kalan 7’sini ise Zuhal Topal’dan aldı. 15 bin TL para ödülünün sahibi ise toplamda aldığı 35 puanla gelin Hicran oldu. Haftanın şampiyonu olan Hicran; Zuhal Topal'dan 8, kayınvalidelerden de 27 puan almıştı.

Zuhal Topal’la Sofrada 7 Haziran Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

FOX TV’nin sevilen programı Zuhal Topal'la Sofrada 7 Haziran 2021 tarihinde de izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni bir haftaya merhaba diyecek olan Zuhal Topal’la Sofrada programı, yeni yarışmacılarını seyircisiyle tanıştıracak. İlk gün yarışmacısı olan gelinin sofrasına konuk olacak olan Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.