Çukur 4.Sezon 39. Bölüm Full İzle! 7 Haziran 2021 Çukur 4.Sezon Büyük Final Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Türkiye’nin popüler dizilerinden biri olan Çukur, final bölümüyle ekranlara veda ediyor. Amca ile Koçovalılar arasındaki savaşın akıbeti merakla beklenirken, finalde Yamaç’a ne olacağı bilinmiyor. Seyircisiyle son kez buluşacak olan Çukur, bu akşam Show TV ekranlarına geliyor. Çukur dizisi 4. sezon 38. bölümde neler yaşandı? Çukur dizisi 4. sezon 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Koçovalı ailesini ve ailenin yaşadığı Çukur mahallesini konu alan dizi Çukur, final bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 4 sezondur popülerliğinden bir şey kaybetmeyen Çukur’un başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili ve Damla Sönmez gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Her pazartesi saat 20.00’da Show TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkan Çukur, bu akşam final bölümü ile izleyicisiyle buluşuyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 38. Bölümde Neler Yaşandı?

Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Çukur, sevenlerinin karşısına en son 4.sezon 39.bölümü (130.bölüm) ile çıktı. Finale bir kala izleyicisiyle buluşan Çukur, bir kez daha nefesleri tutturmayı başardı. Koçovalıların kaldığı güvenli evin yeri Şahram tarafından tespit edildi. Adamlarına emir veren Şahram, Koçovalı kadınlarının bulunduğu eve saldırı düzenledi. Akın’ın baskın anında bayılması ise ortalığın karışmasına neden oldu.

Mücadele eden kadınlar, Şahram'ın adamlarından güçlükle kurtularak güvenli evden çıkmayı başardı. Ancak eve geri dönen Yamaç, Vartolu, Cumali, Medet ve Metin Akın’ın bayılması nedeniyle bu kurtuluştan haberdar değildi. Kadınların evde olmadığını gören Yamaç, ailesinin Amca'nın eline düştüğünü düşünerek kendini Amca’ya teslim etti. Yamaç’ın bu fedakarlığı eli bağlı bir şekilde suyun içerisine atılmasıyla son buldu. Yamaç’ın nasıl kurtulacağı bilinmezken, Ayşe’nin Amca’yı öldürmek için harekete geçmesi merakla beklenilen bir diğer konu haline geldi.

Çukur Dizisi 4. Sezon 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Reytinglerdeki yerini 4 sezondur korumayı başaran Çukur, final bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Aksiyon dolu sahneleriyle seyircisine son kez nefeslerini tutturacak olan Çukur, Yamaç’a ne olacak sorusunu sorduracak. Şahram ile son bir kavgaya girecek olan Yamaç’ın zaferi kazanıp kazanamayacağı merakla beklenecek. Nehir’in oğlu küçük Yamaçla tanışan Efsun’un bu tanışmaya vereceği tepki izleyiciyi etkileyecek. Çukur final fragmanın son sahnesinde görülen iki tabutun Efsun ve Yamaç’a ait olup olmadığı merakla beklenirken, Aliço’nun vurulması ve Koçovalılar’ın Amca’nın elini öpmesi çok konuşulacak. Çukur bu akşam saat 20.00’da final bölümü ile Show TV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.