Aşkın Tarifi 1. Bölüm Full İzle! 7 Haziran 2021 Aşkın Tarifi İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sezon dizilerinin birer birer ekranlara veda ettiği bu günlerde boşalan yayın akışları yaz dizileriyle dolmaya başlıyor. Sezonun ilk yaz dizilerinden biri olan Aşkın Tarifi, 1.bölümü ile seyircisinin karşısına bu akşam çıkıyor. Ele aldığı konu ve başrolleriyle dikkatlerini üzerine çekmeye başlayan Aşkın Tarifi dizisinin 1.bölüm fragmanı ise bir hayli konuşuluyor. Aşkın Tarifi 1.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi ilk bölümde neler olacak? İşte, detaylar…

Kanal D’nin yeni sezonunun ilk yaz dizisi olan Aşkın Tarifi, bu akşam saat 20.00’da ekran yolculuğunun startını veriyor. Ele aldığı romantik aşk hikayesiyle şimdiden gözleri üzerine çeken Aşkın Tarifi dizisinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını ise Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. Yönetmen koltuğuna Deniz Koloş’un oturduğu dizinin senaryosu Leyla Oter ve Doruk Erengül tarafından kaleme alınıyor. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünü paylaştığı Aşkın Tarifi dizisinde Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi ünlü isimler oynuyor.

Aşkın Tarifi 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aşkın Tarifi İlk Bölümde Neler Olacak?

Romantik komedi türünde kıpır kıpır bir içeriğe sahip olan Aşkın Tarifi; kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat’ın düğün gününde terk edilmesiyle başlayacak. Nişanlısının aklını karıştıran ve kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek için harekete geçen Fırat, intikam almaya çalışacak. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına kadar sürükleyecek. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi ve Doktor Aşkın da sevgilisi Naz Soyluer sayesinde gerçek aşkla tanışacak. Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat’ın Doktor Aşk’a aşk dersi verip veremeyeceği ise merakla beklenilecek. Öte yandan Fırat’ın ava giderken aşkı tarafından avlanması seyirciyi romantik ve komik bir serüvenin içerisine sürükleyecek. Yeni dizi Aşkın Tarifi bu akşam saat 20.00'da Kanal D'de başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.