Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 8 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 722. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Kanal D’nin sevilen programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yarışa yeni bir isim dahil eden Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hem heyecanı hem de gerilimi yükseltiyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 7 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 8 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Kanal D’nin gündüz kuşağı programı olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, gelinler arasındaki tatlı rekabeti ekranlara taşımaya devam ediyor. Gelinlerin el lezzetlerini birbiriyle yarıştırdığı programda, kaynanalar tadım yaparak, puanlarını veriyor. Günün sonunda final anında yüzleşen yarışmacılar, çeyrek altının sahibini Seda Sayan’dan öğreniyor. Hafta birincisine ise beş altın bilezik veren Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarına geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 7 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, seyircisinin karşısına en son 7 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Yeni bir haftaya başlayan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında yarışa gelin Aysun da dahil oldu. Kendilerine verilen tarife en yakın tabağı çıkarmak için kolları sıvayan gelinler, tezgahlarının başına geçti. Günün sonunda tabakları isimsiz bir şekilde tadan kaynanalar, puanlamayı gerçekleştirdi.

Kaynanaların puanlarını günün finali anında açıklayan Seda Sayan, günün çeyrek altını kazanan gelinini duyurdu. Yarışa yeni dahil olan Aysun, ilk gün talihsizliği ile 8 puan alarak, sonuncu olabildi. Geçen haftanın bileziklerini alan Seda ise bugün sadece 13 puan alarak, günü üçüncü olarak tamamladı. Seda’yı 14 puanla takip eden Ayten, günün birincisinden sonra çeyrek altına en çok yaklaşan isim oldu. 20 puan ile hayranlarını sevindiren Yağnur, günün yarışını birinci olarak tamamladı ve çeyrek altını kazandı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 8 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 8 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısına çıkacak. Yarışa yeni dahil olan gelin Aysun’un mutfağa ısınacağı bu bölümde, gelinler arasındaki tatlı rekabet, gerginliğe dönüşmeye başlayacak. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 8 Haziran 2021 tarihli puan durumu ise bugün saat 13.15’te başlayacak olan yeni bölümde belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.