Cam Tavanlar Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 9 Haziran 2021 Cam Tavanlar İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sezon dizileri ekranlara bir bir veda etmeye hazırlanırken, yayıncı kuruluşlar veda eden dizilerin yerine yenilerini koymaya hazırlanıyor. Show TV’nin iddialı yapılarından biri olan Cam Tavanlar da yaz sezonunda ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Aşk ve rekabeti bir arada sunacak olan Cam Tavanlar, şimdiden çok konuşuluyor. Cam Tavanlar 1.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cam Tavanlar ilk bölümde neler olacak? İşte, detaylar…

Farklı konusu, çok konuşulan başrol oyuncuları ve iddialı yapım ekibiyle Show TV ekranlarına gelecek olan Cam Tavanlar, yayın için geri sayıma başladı. Bu akşam saat 20.00’da seyircisinin ilk kez kantarına çıkacak olan Cam Tavanlar’ın yapımını OJO Pictures üstlendi. Yönetmeliğini Fehmi Öztürk'ün yaptığı Cam Tavanlar dizisinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme aldı. Genç kuşağının hayranlıkla takip ettiği Bensu Soral ve Kubilay’nın başrollerinde yer aldığı Cam Tavanlar'ın kadrosunda; Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimler bir arada yer aldı. Cam Tavanlar, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarına geliyor.

Cam Tavanlar 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cam Tavanlar İlk Bölümde Neler Olacak?

Tanıtım fragmanları ve 1.bölüm fragmanıyla televizyon seyircisinin karşısına çıkan Cam Tavanlar, şimdiden çok kişi tarafından merak ediliyor. Farklı konusuyla dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran Cam Tavanlar; intikam, aşk ve rekabeti aynı anda seyircisinin ekranlarına taşıyor. Kadınların çalışma hayatında karşılaştığı en büyük zorluklardan biri olan cam tavan sendromunu odağına alan Cam Tavanlar dizisi; Cem’in Leyla’nın yöneticilik pozisyonunu almasıyla başlıyor. Sosyal farkındalık yaratacak mesajlar da verecek olan Cam Tavanlar dizisinin konusu ise tam olarak şu çerçevede tanımlanıyor:

“İş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla ile prestijli bir aileden gelerek her istediğini kolaylıkla elde eden, sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’in tatlı sert yarışını ekranlara getirmeye hazırlanan Cam Tavanlar; bir de romantik bir aşk hikayesi sunacak.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.