Kuruluş Osman Dizisi 62. Bölüm Full İzle! 9 Haziran 2021 Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarını ele alan Kuruluş Osman, Malhun Hatun’un hamile olduğu bölümle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aksiyon dolu sahneleriyle seyircisini ekran başına kilitleyen, Kuruluş Osman’ın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Kuruluş Osman dizisi 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi 61. bölümde neler yaşandı? İşte tüm merak edilenler…

Bozdağ Film imzalı olarak ATV ekranlarına gelen Kuruluş Osman, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarını ekranlara taşıyor. Osman Bey’in doğuşunu ve yükselişini işleyen Kuruluş Osman’ın başrolünü Burak Özçivit canlandırıyor. Çarşamba gününün reyting rekortmeni olan Kuruluş Osman, şu sıra Malhun Hatun’un hamileliği ile gündemlere geliyor. Kuruluş Osman, her çarşamba, saat 20.00'da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Kuruluş Osman Dizisi 61. Bölümde Neler Yaşandı?

Reyting rekortmeni Kuruluş Osman dizisi, seyircisinin karşısına en son 61.bölümü ile çıktı. Bamsı Bey’in şehit düşmesinin ardından, Osman Bey, Togay’dan intikam almak için harekete geçti. Osman Bey’e bir darbe vurmuş olan Togay, Nikola ile iş birliğine giderek vurmuş olduğu darbeyi büyütmeyi hedefledi. Öte yandan Osman Bey, Moğol kampına baskın yaptı. Togay’ı bulamayan Osman Bey, izini sürmeye başladı. Nikola’nın desteğini alan Togay ise cenk meydanında Osman Bey ve alplerinin karşısına dikildi.

Nikola’nın Cenk meydanında Togay’ı satarak, askerlerini geri çekmesi ise Togay’ı şaşkına çevirdi. Togay’ı yalnız bırakan Nikola, onun Yargıcı’nın emrine karşı geldiğini öğrendi. Togay ve adamlarıyla karşı karşıya kalan Osman Bey, tam Togay’ı ele geçirecekken Yargıcı geldi. Gelen Yargıcı Togay’ın Sivas’a giderek, yargılanacağını söyledi. Ancak Osman Bey’in pes etmeye hiç niyeti yoktu. Togay’ın izini sürüp onu Yargıcı’nın elinden almayı başaran Osman Bey’in Togay’a ne yapacağı ise merakla bir sonraki bölümün beklenilmesini sağladı.

Kuruluş Osman Dizisi 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman 62.bölüm fragmanına göre; Malhun Hatun’un Osman Bey’e verdiği müjde Osman Bey’i bir hayli mutlu edecek. Hamile olan Malhun Hatun’un, Kayı Obası için bir varis doğurup doğuramayacağı ise merakla beklenecek. Osman Bey, Togay’dan Bamsı Bey’in intikamını alacak. İlhanlı devletinin vergi çıkışı hem Osman Bey’i hem de Nikola’yı zor durumda bırakacak. Kuruluş Osman, bugün akşam saat 20:00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.