Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 9 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 723. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Dört gelinin altın bilezik için altın yarıştığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 9 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında kaynanalar, jüri koltuğunda oturuyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 8 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? İşte, tüm detaylar…

Seda Sayan’ın sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta, dört gelinin kıyasıya yemek yapma yarışını konu oluyor. Günün sonunda isimsiz tabakları tadan kaynanalar, gelinlere puan vererek gün birincisini belirliyor. Gün birincisine çeyrek altın veren Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hafta birincisine ise beş altın bilezik veriyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarına geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 8 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta seyircisinin karşısına en son 8 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Gelinlerin kıyasıya mücadele verdiği bu bölümde Aysun ile Yağnur arasındaki gerilim giderek tırmandı. Kayınvalidelerin de arasına yansıyan ikilinin gerilimi, puanların değerlendirildiği gün finali anının gergin geçmesine neden oldu.

Günün sonunda kaynanalardan sadece 5 puan alabilen Yağnur, çeyrek altına veda eden ilk isim oldu. 13 puan alan Seda, sıralamada Yağnur’u takip eden isim olurken, günü üçüncü olarak tamamladı. Aysun’un yediği -2 puanlık yemek cezası, çeyrek altına veda etmesine sebep oldu. Normalde kaynanalardan 22 puan alan Aysun, ıspanak kırma şeklinden -2 puan yiyince; 21 puan Ayten günün birincisi ve çeyrek altının sahibi oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 9 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Yeni bölümleri büyük bir heyecanla beklenen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, 9 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısında olacak. Gelinlerin giderek hafta finaline yaklaştığı Gelinim Mutfakta programında Yağnur aldığı 5 puanı telafi etmek için çabalayacak. Yüksek puanları korumak isteyen Ayten, daha lezzetli yemeler yapmaya çalışacak. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün, saat, 13.15’de Kanal D ekranlarından izleyicisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.