Zuhal Topal'la Sofrada 623. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 9 Haziran 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Sunuculuğu ve jüri üyeliği ile takdirleri üzerine toparlayan Zuhal Topal, Sofrada programıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Haftanın kazanına 15 bin TL para ödülü veren Zuhal Topal’la Sofrada, gelinlerin yemeklerini yarıştırıyor. Kaynanaların jüri üyeliği yaptığı Zuhal Topal’la Sofrada 8 Haziran yarışmacısı kim, kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 9 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm ayrıntılar…

Gelinlerin yemek yarışını ekranlara getiren Zuhal Topal’la Sofrada, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kaynanaların ve Zuhal Topal’ın jüri koltuğunda oturduğu programda, her gün bir gelin sofra kuruyor. Mezeden tatlıya tam bir sofra kuran gelinler, birinciye verilen 15 bin TL para ödülünü almak için kıyasıya bir yarış içerisine giriyor. Zuhal Topal’la Sofrada, hafta içi her gün, saat 16.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Haziran Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada seyircisinin karşısına en son 8 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Gelin Seda’nın yarıştığı haftanın ikinci gününde kaynanaları yine birbirinden güzel yemekler bekliyordu. Seda menüsünde; Çeşmi Nigar Çorbası, Taze Bakladan Fava, Fırın Mücver, Pastırma Rulo, Tavuk Wrap, Sarımsaklı Yoğurt Eşliğinde Sebze Garnitür, Yeşil Salata ve Vişneli Cup lezzetlerine yer verdi.

Tadımın ardından puanlamaya geçen kaynanalar, menünün eksik olduğunu ve yemekleri lezzetsiz bulduklarını söylediler. Günün sonunda Seda; kaynana Nezahat ve Nursen’de 3’er puan alırken, kaynana Güliser’den ancak 4 puanı kapabildi. Kaynana Elmas’ın 6 puan vermesi ise masayı şaşırttı. Seda günü toplamda 16 puanla tamamladı.

Zuhal Topal’la Sofrada 9 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

FOX TV’nin gözde yapımı Zuhal Topal’la Sofrada programı, 9 Haziran 2021 tarihinde haftanın üçüncü gün yarışmasıyla seyircisinin karşısına çıkacak. Haftanın üçüncü gününde kaynana Güliser ve gelininin yarışacağı Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarına gelecek. 9 Haziran Zuhal Topal’la Sofrada puan durumu ise yeni bölümünün sonunda belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.