Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 10 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 724. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların sevilen yarışması Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, giderek hafta finaline yaklaşıyor. Beş altın bileziğin sahibi olacak olan gelin merakla beklenirken, son puan durumunun nasıl olduğu da sıklıkla gündemde yer alıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 9 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 10 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Kanal D’nin gündüz kuşağı programı olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, 5 gün boyunca seyircisinin ekranına geliyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda, gelinler kendilerine verilen süreye ve tarife uyarak yemek yapmaya çalışıyor. Kayınvalidelerin gelinlerin yaptığı yemeklere puan verdiği Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, günün en yüksek puanını alan gelinine bir çeyrek altın hediye ediyor. Haftanın final gününde en yüksek puanı alan gelini 5 altın bileziğe sahip olurken, en düşük puanını alan gelin ise kayınvalidesi ile yarışmaya veda ediyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarına geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 9 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı seyircisinin karşısına en son 9 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Gelinlerin nefes kesen yarışına ev sahipliği yapan Gelinim Mutfakta programının son bölümü, kaynanaların oy vermesinin ardından günün finaline geçti. Günün finalinde toplanan gelinler ve kaynanalar, çeyrek altının sahibi gelini Seda Sayan’dan öğrendi.

Kaynanaların diğer günlere göre daha düşük tuttuğu puanlama, gelinlerin birbirine yakın puanları almasına neden oldu. Günün sonunculuğunu paylaşan Ayten ve Seda kaynanalardan 13’er puan aldı. Çeyrek altını bir puanla kaçıran Aysun, 16 puan alarak, günü ikinci tamamladı. Aldığı düşük puanın ardından kendini yeniden toparlayan Yağnur, 17 puanla çeyrek altını alan isim oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 10 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seyircisinin karşısına 10 Haziran 2021 tarihinde de çıkacak olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, yine gelinlerin kıyasıya rekabetini seyircisinin ekranına taşıyacak. En iyi tabağı ortaya çıkarmaya çalışan gelinler, ceza puanı yememek için daha dikkatli davranacak. 10 Haziran puan durumunun da yeni bölümünde belli olacağı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün, saat 13.15’de Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.