Survivor 2021 Tek Parça İzle! 10 Haziran Perşembe Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Türkiye’nin fenomen programı Survivor 2021 giderek finale yaklaşıyor. Final tarihi merakla beklen Survivor programında heyecan da artıyor. Survivor 2021 yarışmasının son bölümünde dokunulmazlık ve araba ödülü için yarışan yarışmacılardan hangisinin eleme potasına gireceği merak ediliyor. Survivor 9 Haziran’da ne oldu, araba ödülünü ve dokunulmazlık sembolünü kim kazandı? Survivor 10 Haziran tanıtımı yayınlandı mı, hangi oyunlar oynanacak? İşte, tüm ayrıntılar…

Survivor 2021, 10 Haziran 2021 TV 8 İzle!

Final startını veren Survivor 2021, çeyrek final bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkıyor. İzleyicisini nefeslerini tutturmayı başaran Survivor 2021, kıran kırana bir mücadeleyi seyircisinin ekranlarına taşıyor. Survivor 2021’in son bölümünde Jeep Compass marka araba ve dokunulmazlık için yarışan yarışmacılar, performanslarıyla göz doldurmayı başarıyor. Zorlu parkurlarıyla heyecan seviyesini artıran Survivor 2021’de haftanın ilk eleme adayının kim olacağı da merakla bekleniyor.

Survivor 9 Haziran’da Ne Oldu, Araba Ödülünü Kim Kazandı? Dokunulmazlık Sembolünü Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 9 Haziran 2021 tarihinde çıkan Survivor 2021, iki ödül oyunu ve bir eleme konseyini seyircisinin ekranlarına taşıdı. İlk olarak dokunulmazlık ödülü için parkura çıkan kırmızı ve mavi takım, bireysel olarak dokunulmazlık yarışı verdi. Yarışın sonunda sembolü kazanan isim mavi takımın popüler ismi olan Poyraz oldu. Eleme konseyinde bir isim önerecek olan Poyraz, haftanın ilk eleme adayı için Batuhan’ı işaret etti. Batuhan’ın eleme potasından kurtulup kurtulamayacağı ise merakla beklenilmeye başlandı.

Survivor 2021’in son bölümünde yarışmacılar ikinci oyununda yine bireysel olarak yarıştı. Jeep Compass için yarışan yarışmacılar, birbiri hakkındaki soruların cevaplarını tahmin ettikleri eğlenceli bir oyun oynadı. Oyunda Ayşe ve Batuhan birçok soruya doğru yanıt veremezken; Poyraz, Aleyna ve İsmail birbirine yakın sayıda doğru cevapları tahmin etti. Ancak araba ödülü 7 doğru cevap veren isme gitti. Survivor 2021'de araba ödülünü 7 doğru cevap ile Dora kazandı.

Survivor 10 Haziran Tanıtımı Yayınlandı Mı? Hangi Oyunlar Oynanacak?

Haftanın 6 günü TV8 ekranlarına gelen Survivor 2021, 10 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısına çıkacak. Sürpriz bir ödül için yarışacak olan yarışmacılar, parkurda bir kez daha ter dökecek. Yavaş yavaş finale giden Survivor 2021, bir kez daha nefesleri tutturacak. Survivor 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.