Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 725. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Hafta finaline giderek yaklaşan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, gelinlerin kıyasıya rekabetini ekranlara taşımaya devam ediyor. Seyircisinin gelinlerin aldığı puanı merak ettiği yarışma, her gün büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 11 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 10 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm detaylar…

Yeni sezonunda Seda Sayan’ın sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta, 12 Mart 2018 tarihinden bu yana gelinlerin mutfaktaki yarışlarını seyircisiyle buluşturuyor. Dört gelinin yemek yaptığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında kaynanalar jüri koltuğunda oturuyor. Gün birincisine çeyrek altın, hafta birincisine ise beş altın bilezik hediye eden Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün, saat 13.15’te Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 10 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına 10 Haziran 2021 tarihinde hafta finaline 2 kala çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, gelinlerin lezzet yarışını ekranlara taşıdı. Yemek yaparken atışmayı da ihmal etmeyen gelinler, izleyenlerine gerilim dolu anlar yaşattı. Haftanın finaline güçlü girmek isteyen gelinler, mutfakta tüm performansını sergiledi. Günün sonunda puanlar veren kaynanalar, sıralamanın duyurulması için gün finalinde buluştu.

Seda Sayan tarafından açıklanan puan durumu izleyenleri bir hayli şaşırttı. 11 puan ile günü sonuncu bitiren Ayten, hafta finaline sıkıntılı girecek isimlerden biri oldu. 14 puan ile Ayten’i takip eden Seda, günü üçüncü olarak tamamladı. 17 puanla çeyrek altına veda eden isim Yağnur, ikinci olarak günü bitirdi. İki gündür 1 puanla çeyrek altını kaçıran Aysun, bugün 20 puan alarak, birinci oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

İzleyenlerinin karşısına 11 Haziran 2021 tarihinde de çıkacak olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün hafta finalini gerçekleştirecek. Hafta birincisine 5 altın bilezik hediye edecek olan program, bir geline de veda edecek. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hafta finali bugün saat 13.15’de Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.