Kefaret Dizisi 30. Bölüm Full İzle Star TV! 13 Haziran Kefaret Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV’nin sevilen dizisi Kefaret, Zeynep’in dram dolu hayatını ekranlara taşımaya devam ediyor. Ekran başındakilere duygusal bir hikaye izleten Kefaret dizisi, bu defa Sinan ve Zeynep’in ani ayrılığı ile çalkalanıyor. İzleyenlerinin yeni bölümleri merakla beklediği Kefaret dizisi, her pazar seyircisinin karşısına çıkıyor. Kefaret Dizisi 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kefaret Dizisi 29. bölümde neler yaşandı? İşte, Kefaret dizisine dair tüm merak edilenler…

FOX TV ekranlarına 25 Film imzalı olarak gelen Kefaret dizisi, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından televizyon ekranlarına uyarlanıyor. Yönetmenliğini Mesude Erarslan'ın yaptığı, senaryosunu ise Mahinur Ergün'ün kaleme aldığı Kefaret dizisinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimler paylaşıyor. Müzik öğretmeni olan Zeynep’in bir günde alt üst olan hayatını konu alan Kefaret, dram türündeki içeriğiyle seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. İzleyenlerinin severek takip ettiği Kefaret dizisi her pazar saat 20.00’da FOX TV ekranlarına yeni bölümleriyle geliyor.

Kefaret Dizisi 29. Bölümde Neler Yaşandı?

Kefaret dizisi seyircisinin karşısına en son 29.bölümü ile çıktı. Zeynep Selena’dan kurtulduğunu düşünürken, Sude’yi elinden alacak yeni bir engelle karşılaştı. Bu defa babaanne Ayşe, Sude’yi Zeynep’ten ayırmak için harekete geçti. Sinan evliliğini zorlayacak yeni bir operasyona başlarken, başına geleceklerden habersizdi. Meltem hayatını düzene sokmaya başladı. Hayatındaki terslikler için Zeynep’i suçlayan Meltem, ikilinin arayı düzeltmesiyle birlikte yeniden sağlıklı düşünmeye başladı. Arzu gözden uzak bir köy evinde sığınacak bir yer buldu ve oraya yerleşti. Münevver Kadir’den ayrılmaya karar verdi ve bu kararı için harekete geçti.

Kefaret Dizisi 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kefaret dizisi, seyircisinin karşısına bu pazar 30.bölümü ile çıkacak. Sinan’ın yeni operasyonu Zeynep ile olan ilişkisini zora sokacak. Sinan’ın işini sevdiğini söylemesiyle birlikte Zeynep ile Sinan, ayrılık noktasına gelecek. Operasyon için başka bir kadınla buluşan Sinan, Zeynep’e yakalanacak. Zeynep ise bunun üzerine evi terk edecek. Kefaret, 13 Haziran Pazar günü saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.