Zuhal Topal'la Sofrada 625. Bölüm Sezon Finali İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 14 Haziran 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

FOX TV’nin sevilen programı Zuhal Topal’la Sofrada, şampiyonların şampiyonunu seçmek için seyirci karşısına çıktı. Daha önceki bölümlerde şampiyon olan gelinlerin yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada programının sezon finali haftası yarışını tamamladı. Zuhal Topal’la Sofrada programı 11 Haziran’da neler oldu, kim kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 14 Haziran yarışmacısı kim, puan durumu belli oldu mu? İşte, tüm detaylar...

Kaynanaların ve Zuhal Topal’ın jüri üyeli yaptığı, gelinlerin ise yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada programı sezon finali bölümüyle ekranlara kısa bir mola verdi. Seyircisinin karşısına yeni sezonda tekrar çıkmayı planlayan Zuhal Topal’la Sofrada programı son bölümünde şampiyonların şampiyonunu seçti. Daha önce yarışmış ve şampiyon olmuş gelinlerin yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada sezon finali, 15 bin TL para ödülünün sahibi olan ismi de belirledi.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 11 Haziran’da Neler Oldu, Kim Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı seyircisinin karşısına en son sezon finali olan 11 Haziran 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Şampiyonların şampiyonun seçildiği bu haftanın son gün yarışmacısı gelin Zerrin oldu. Kaynanaları sofrasında ağırlayan Zerrin, kaynana Elfide’den aldığı 3 puan ile sarsıldı. Kaynana Güliser’den 6, Elmas’dan 8 alan Zerrin; kaynana Nezahat’tan ise tam 10 puan aldı. Zuhal Topal’la Sofrada programının son bölümünde haftanın şampiyonu da belli oldu.

Gelin Zerrin’in sofrasından sonra final anında yüzleşen gelin ve kaynanalar, ilk olarak haftanın yemeği olan fava için seçim yaptı. Haftanın en iyi bakladan favasını yapan gelin, Fatma seçildi. 15 bin TL para ödülünün sahibini bulduğu finalde Seda kaynanalardan 16, Zuhal Topal’dan ise 5 puan alarak ödüle veda eden ilk isim oldu. Kaynanalardan 20, Zuhal Topal’dan 6 alan Çiğdem, haftayı dördüncü olarak tamamladı. Haftayı üçüncü olarak tamamlayan Ceylan ise; kaynanalardan 21, Zuhal Topal’dan 7 puan aldı.

Zuhal Topal’ın renkli sunumuyla ekranlara gelen Sofrada programının sezon finalinde şampiyonların şampiyonu Zuhal Topal tarafından izleyenlere duyuruldu. Sadece 1 puanla şampiyonluğu kaybeden Fatma, kaynanalardan 26, Zuhal Topal’dan 8 puan aldı. Öte yandan şampiyonların şampiyonu seçilen ve 15 bin TL para ödülüne kavuşan isim Zerin oldu. Zerrin, kaynanalardan 27, Zuhal Topal’dan ise 8 puan alarak haftayı birincilikle bitirdi.

Zuhal Topal’la Sofrada 14 Haziran Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Sezon finali bölümüyle ekranlara gelen Zuhal Topal’la Sofrada programı 14 Haziran 2021 tarihinde yayınlanmıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programının yeni sezonunun ise Eylül’de ekranlara geleceği tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.