Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 14 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 726. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Fenomen program Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, değişen formatıyla heyecanın çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Haftanın en çok çeyrek altını sahibi olan gelinin de belli olduğu Gelinim Mutfakta programının son bölümü ise bir hayli konuşuluyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 11 Haziran kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 14 Haziran günün birincisi belli oldu mu? İşte, konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Kanal D’nin sevilen gündüz kuşağı programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, değişen formatıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 4 haftalık heyecanlı bir yarışa giren Gelinim Mutfakta programı, dört hafta boyunca en çok çeyrek altın kazanan geline 20 altın bilezik hediye ediyor. Kaynanaların puan vermeye, gelinlerin ise yemek yapmaya devam ettiği Gelinim Mutfakta programında artık Seda Sayan da jüri üyeliği yapıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta büyük yarışının ikinci haftasına girerken, hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarından yayınlanmaya devam ediyor.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 11 Haziran Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta seyircisinin karşısına en son 11 Haziran 2021 tarihli bölümüyle çıktı. Gelinlerin kurabiye yaptığı bu bölümde, kaynanalar ve Seda Sayan gelinlere puanını verdi. Tadım sonucu gelinlere puan veren Seda Sayan; gelin Ayten’e 2, Seda’ya ise 3 puan verdi. Seda Sayan 5 ve 1 puanlarını sırasıyla gelin Aysun ve Yağnur için kullandı.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında kaynanalardan ve Seda Sayan’dan aldığı puanla haftanın son çeyrek altınını kazanan isim Seda oldu. Haftanın finalinin de gerçekleştirildiği Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının 725.bölümünde hafta boyunca 2 çeyrek altın kazanan Yağnur, 20 bileziğin emanet edildiği ilk isim oldu. Format değişikliği sebebiyle Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının bu bölümünde elenen gelin olmadı.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 14 Haziran Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, 14 Haziran 2021 tarihinde yeni hafta ile seyircisinin karşısına çıkacak. Gelinler en çok çeyrek altını almak için kıyasıya bir yarış ortaya koyarken, kaynanalar kendi gelininin yemeğini tanımaya çalışacak. Yeni haftası ile 20 altın bilezik yarışında ikinci haftaya girecek olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’de Kanal D ekranlarında olacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.