Survivor 2021 Tek Parça İzle! 15 Haziran Salı Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor Türkiye 14 Haziran tanıtımı yayınlandı mı, adaya veda eden isim kim olacak? Survivor Türkiye 15 Haziran’da neler oldu, dokunulmazlık ödülü oyununu kim kazandı? eleme adayı kim oldu? İşte tüm detaylar…

Survivor 2021, 15 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Dünyanın fenomen programı olan Survivor, Türkiye’deki ekran macerasına da devam ediyor. Yavaş yavaş 2021 şampiyonuna yaklaşan Survivor 2021, yaşadığı son elemenin ardından 6 yarışmacının nefes kesen mücadelesini ekranlara taşıyor. Dominik Cumhuriyeti’nde kalmak için tüm performanslarını sergileyen yarışmacılar, önlerindeki zorlu parkurları aşmak için çabalıyor. Survivor Türkiye 2021, haftanın 6 günü yeni bölümleri ile TV8 ekranlarından yayınlanıyor.

Survivor Türkiye 14 Haziran’da Neler Oldu, Dokunulmazlık Ödülü Oyununu Kim Kazandı? Eleme Adayı Kim Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 14 Haziran 2021 tarihinde çıkan Survivor Türkiye 2021 yarışmacıları bir kez daha dokunulmazlık oyunu için parkura çıktı. Finale günler kala adada kalabilmek için yarışan yarışmacılar, dokunulmazlık sembolüne ek olarak ödül oyunu da oynadı. Kıyasıya bir rekabetin parkura taşındığı Survivor Türkiye 2021’de haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan isim kırmızı takımdan İsmail Balaban oldu.

Dokunulmazlıkla sembolü ile birlikte verilen ödül ise; lüks araç seyahati, simit, poğaça, kek gibi ürünlerden oluşan açık büfe yiyecekler olarak duyuruldu. Eğlenceli bir partiye katılma şansı da yakalayan yarışmacılar, döktükleri teri bu ödül ile bir hayli hak ettiklerini ifade etti. İlk dokunulmazlık ödülünün ardından haftanın ilk eleme adayı için toplanan konseyde gözler İsmail Balaban’da idi. Dokunulmazlığın ilk sahibi olan İsmail Balaban, Survivor Türkiye 2021’nin yeni haftasında ilk eleme adayı olarak Dora’yı işaret etti.

Survivor Türkiye 15 Haziran Tanıtımı Yayınlandı Mı, Adaya Veda Eden İsim Kim Olacak?

Seyircisinin karşısına 15 Haziran 2021 tarihinde de çıkacak olan Survivor Türkiye 2021, yine nefes kesen bir yarışı seyircisinin ekranlarına taşıyacak. Adım adım şampiyonuna yaklaşan Survivor 2021, bu haftadan itibaren 6 yarışmacının mücadelesini ekranlara taşıyacak. Bir sonraki elemeye kadar Dominik Cumhuriyeti’nde şampiyonluk için yarışacak olan isimler ise; Aleyna, Berkay, İsmail, Dora, Poyraz ve Ayşe olacak. Survivor yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarına gelecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.