Survivor 2021 Tek Parça İzle! 17 Haziran Perşembe Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Şampiyonunu aramaya devam eden Survivor Türkiye 2021, haftanın son dokunulmazlık ödülünün sahibini belirledi. Survivor hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen yeni haftanın eleme potası da böylece netleşmiş oldu. Survivor 16 Haziran’da ne oldu, dokunulmazlık sembolünü kim kazandı? Survivor 17 Haziran tanıtımı yayınlandı mı, hangi oyunlar oynanacak? İşte, tüm ayrıntılar…

Survivor 2021, 17 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Survivor Türkiye 2021, şampiyonunu belirlemek için nefes kesen yarışına devam ediyor. Yarışmacıların tüm güçlerini parkurda sergilemeye başladığı Survivor Türkiye 2021 yarışmasında haftanın eleme potası yayınlanan son bölüm ile netlik kazanıyor. Öte yandan kırmızı ve mavi takım oyuncuların bireysel olarak yarışmaya başladığı dokunulmazlık ödülü, Survivor hayranlarının en çok merak ettiği konu oluyor. Haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayınlanan fenomen yarışma Survivor Türkiye 2021, yeni bölümlerini saat 20.00’da ekranlara getiriyor.

Survivor 16 Haziran’da Ne Oldu, Dokunulmazlık Sembolünü Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 16 Haziran 2021 tarihinde çıkan Survivor Türkiye 2021, yeni haftanın son dokunulmazlık oyununu ekranlara getirdi. Hem ödül hem de dokunulmazlık için yarışan yarışmacılar, üçüncü dokunulmazlık sembolünü alabilmek için tüm performanslarını parkurda sergiledi. Öte yandan oyunun ödülü ise 10 bin TL’lik alışveriş çeki ve Punta Canada’da enfes bir yemek olarak açıklandı.

Survivor Türkiye 2021 soluksuz bir mücadelenin ardından üçüncü dokunulmazlığı kazanan yarışmacısını buldu. Eleme potasının da netleştiği Survivor Türkiye 2021’de haftanın son sembolünü kazanan isim mavi takımdan Ayşe oldu. Bunun üzerine üçüncü ve son eleme adayının belirleneceği konseyde gözler Ayşe’nin üzerine çevrildi. Dora ve Aleyna Kalaycıoğlu’dan sonra eleme potasına giren isim Ayşe’nin önerisi ile İsmail Balaban oldu.

Survivor 17 Haziran Tanıtımı Yayınlandı Mı? Hangi Oyunlar Oynanacak?

Yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleten Survivor Türkiye 2021, nefes kesen yarışı ile 17 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısında olacak. Zorlu bir parkurla izleyenlerinin karşısında olacak olan Survivor Türkiye 2021, ödül oyununu ekranlara taşıyacak. Ödülün ne olduğu merakla beklenirken, amansız yarış nefesleri tutturacak. Survivor Türkiye 2021, bugün akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.