Şef Akademi 15 Haziran 2021 Perşembe Neler Yaşandı!

Şef Akademi 15 Haziran 2021 Perşembe Neler Yaşandı!
Türkiye’nin yeni aşçılık yarışması Şef Akademi, yavaş yavaş hayranlarını etrafına toparlıyor. Üçüncü bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Şef Akademi yarışması, finale doğru ilerleyecek olan 15 şef adayını arıyor. Reytinglerde de istediği ilgiyi toparlayan Şef Akademi yarışmasının MasterChef’e rakip olup olamayacağı ise merakla bekleniyor. Şef Akademi 17 Haziran 3. bölümde neler olacak? Şef Akademi 15 Haziran 2. bölümde ne oldu? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Şef Akademi 3. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yayın hayatına henüz yeni başlamış olan taze yarışma Şef Akademi, giderek FOX TV’nin vazgeçilmezi haline geliyor. Eğlenceli kareleri ve lezzetli yemek sunumları ile seyircisini ekran başına kilitleyen Şef Akademi yarışması, Türkiye’nin en iyi aşçısını arıyor. Henüz şampiyonluk için yarışacak olan ilk 15’ini aramaya devam eden Şef Akademi yarışması, ön elemeler ile izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Bu akşam üçüncü bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Şef Akademi programının sunuculuğu Öykü Serter üstleniyor. Programda ünlü sunucuya eşlik eden Şef Arda Türkmen, gezgin ve gurme Ayhan Sicimoğlu ve Şef Ali Ronay jüri üyeleri olarak yer alıyor.

Şef Akademi 15 Haziran 2. Bölümde Ne Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 15 Haziran 2021 tarihinde çıkan Şef Akademi yarışması, 2.bölümü ile FOX TV ekranlarına geldi. Adım adım ilk 15’ine yaklaşan Şef Akademi, ön elemelerinin ilk kısmını bitirdi. Eleme finaline bir adım daha yaklaşan Şef Akademi yarışması, yüzlerce başvuru arasından 41 kişiyi belirledi. Zorlu jüri üyelerinin eleğinden geçen yarışmacılar Türk ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini sergiledi. Balıktan tavuğa pek çok ürünün harmanlandığı görkemli ön eleme gecesinde jüri üyeleri ile yarışmacılar arasında eğlenceli anlar da yaşandı.

Şef Akademi 17 Haziran 3. Bölümde Neler Olacak?

Ekran başındakilere keyifli anlar yaşatmaya başlayan Şef Akademi yarışması, 17 Haziran 2021 tarihinde 3.bölümü ile seyirci karşısında olacak. Şef Akademi 3.bölüm tanıtım fragmanına göre; sona kalan 41 yarışmacı Türkiye’nin en iyi şefi olabilmek için ilk 15’lik kontenjanın arasına girmek için tüm performansını sergileyecek. Şef Akademi programı, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.