Akrep Dizisi 26. Bölüm Final Full İzle! 17 Haziran 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen Akrep dizisi, yavaş yavaş finale yaklaşıyor. 26.bölümü ile ekranlara veda edecek olan Akrep, seyircisine nefes kesen bir son bölüm vaat ediyor. Merakla beklenen Akrep dizisi 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Akrep dizisi 25. bölümde neler yaşandı? İşte Akrep dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

İçerdiği entrikalarla seyircisini ekran başına kilitleyen Akrep dizisi, final bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 26.bölümü ile ekranlara veda edecek olan Akrep, unutulmaz bir bölüm ile seyircisinin ekranlarına geliyor. Bölüm boyunca Ferda’nın akıbetinin merak edileceği Akrep dizisi, bu akşam saat, 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Akrep Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Akrep dizisi seyircisinin karşısına en son 25.bölümü ile çıktı. Akrep dizisinin 25.bölümünde; Ahmet, Perihan ve Ferda’yı tuzağa çekti. Ahmet’in adamı Perihan’ın kafasına silah dayarken, Ferda’nın kafasına silahı Ahmet bizzat kendisi dayadı. Aras ve Duru nikahın kıyılacağı yerde Perihan’ı beklerken Perihan’ın kaçırıldığını öğrendi. Çift, nikahı iptal ederek, Perihan’ı kurtarmaya gitti. Ahmet’in tehlikeli oyunu ise trajik bir şekilde sonuçlandı.

Evlenmek isteyen Efe ve Merve Ferda’dan rıza almayı başardı. Ancak evlenebilmek için Ferda’nın şartını yerine getirmek zorundalardı. Merve ile evlenecek olmanın heyecanını yaşayan Efe, Ferda’nın tüm şartlarını kabul etti ve Merve’yi istemek için harekete geçti. Sonunda hem Aras ve Duru hem de Efe ve Merve bekledikleri mutluluğa erişmeye bir adım daha yaklaştı. Perihan’ın hastalığı gittikçe ilerlerken, şirketin başına Ferda’nın geçeceği haberi torunları şoke etti.

Akrep Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Final bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Akrep, gösterişli bir veda ile seyircisinin ekranına gelecek. Akrep dizisi 26.bölüm fragmanına göre; Perihan Ferda’yı yaşatamayacağını söyleyerek zehirleyecek. Annenin “seni seviyorum Ferda” itirafı ise izleyenleri göz yaşına boğacak. Fragmanında Ferda’nın mezarının göründüğü son bölümde Efe ve Merve ile Duru ve Aras’ın mutluluğa kavuşup kavuşmayacağı merakla beklenecek. Akrep, bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.