Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 730. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların fenomen programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta muhteşem final serisini yayınlamaya devam ediyor. Dört gelinin yarıştığı programda, bu defa büyük ödül, tam 20 adet altın bilezik oluyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 18 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 17 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm detaylar…

Nefes kesen bir muhteşem final yarışına giren Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, dört haftalık sürecek olan yarışın ikinci haftasını tamamlamaya giderek yaklaşıyor. 20 altın bilezik yarışında öne çıkan isimlerin de yavaş yavaş belli olduğu Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında heyecan da iyice artıyor. Artık Seda Sayan’ın da puan verdiği Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 17 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 17 Haziran 2021 tarihinde çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında son puan durumu belli oldu. Gelinlere pırasalı gül böreği yaptırıldığı son bölümde Seda Sayan ve kaynanalar puanlarını verdi. Gelinlerin puanlarını öğrenmek için gün finalinde yüzleştiği programda, ortam bir hayli gergindi.

Artık 20 altın bilezik için yarışan gelinlerde toplam 10 puan olan Ayten günü sonuncu kapattı. İki gündür performans düşüklüğü ile dikkatleri üzerine çeken Yağnur, Seda Sayan ve kaynanalardan toplam 13 puan alarak ikinciliği Gönül ile paylaştı. Toplamda 17 puan alarak günü birinci olarak kapatan Aysun, günün çeyrek altının da sahibi oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, 18 Haziran 2021 tarihinde yeni bölümüyle seyircisinin karşısında olacak. Gelinlerin kıyasıya bir yarış ortaya koyacağı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının yeni bölümünde haftanın finali gerçekleştirilecek. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.