Survivor 2021 Tek Parça İzle! 19 Haziran Cumartesi Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Yavaş yavaş finale yaklaşan Survivor Türkiye 2021, yeni hafta elemesini gerçekleştirdi. 122.bölümü ile seyircisinin karşısına çıkan Survivor Türkiye 2021’de eleme potasına giren Aleyna Kalaycıoğlu, İsmail Balaban ve Uğurtan Dora isimlerinden biri elendi. Survivor 17 Haziran’da ne oldu, ödül oyununu kim kazandı? Survivor 17 Haziran kim elendi? Survivor 19 Haziran 2021 tanıtımı yayınlandı mı, hangi oyunlar oynanacak? İşte, detaylar…

Survivor 2021, 18 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Dominik Cumhuriyeti’ndeki mücadelenin giderek sonuna yaklaşan Survivor Türkiye 2021 bir yarışmacısına da veda ediyor. Elenen isim Survivor hayranlarını bir hayli şaşırtırken, günün ödül oyununun kazanı da merak ediliyor. Survivor Türkiye 2021, haftanın 6 günü TV8 ekranlarından saat 20.00’da yayınlanıyor.

Survivor 17 Haziran’da Ne Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor 17 Haziran Kim Elendi?

Seyircisinin karşısına en son 17 Haziran 2021 tarihinde çıkan Survivor 2021, eleme konseyi gerçekleştirdi. Elemeden önce ilk olarak ödül oyunu için parkurda karşılaşan mavi ve kırmızı takım, taze olarak hazırlanmış dondurma çeşitleri ve nefis bir yemek ödülü için yarıştı. Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen zorlu yarışta yarışmacılar, su kaydırağı ve atış engellerini aşmak için tüm performanslarını sergiledi. Oyunun sonunda skoru 10-8 yapan mavi takım, bugünün gülen tarafı oldu. Günün ikinci yarışı eğlenceli bir oyundu.

Bil bakalım için karşı karşıya gelen yarışmacılar, kendilerine sorulan futbol, coğrafya, genel kültür alanlarındaki sorulara yanıt verdi. Oyunun sonunda daha çok soruya doğru cevap veren mavi takım yarışı yine 10-8 skorla kazandı. Eğlenceli oyunun ödülü ise; THY’den istenilen bir yere çift kişilik biletti. Günün sonunda Acun Ilıcalı hakemliğinde toplanan eleme konseyi, adaya veda eden ismi belirledi. Eleme potasında olan Dora, Aleyna ve İsmail'den biri adadan ayrıldı. Survivor Türkiye 2021 yarışmasının son elenen ismi Uğurtan Dora oldu.

Survivor 19 Haziran 2021 Tanıtımı Yayınlandı Mı, Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye 2021’in yeni bölümü 19 Haziran 2021 tarihinde seyircisiyle buluşacak. Ödül oyunu için parkura çıkacak olan yarışmacılar, artık 5 kişi olarak yarışacak. Son elemenin ardından şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Berkay, Ayşe, Aleyna, Poyraz ve İsmail parkurda ter dökmeye devam edecek. Survivor Türkiye 2021, 19 Haziran saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.