Şef Akademi 18 Haziran 2021 cuma Neler Yaşandı!

Şef Akademi 18 Haziran 2021 cuma Neler Yaşandı!
MasterChef programının yeni rakibi Şef Akademi ekranlarda fırtınalar estirmeye başlıyor. Şeflik unvanı için yarışacak olan 15 finalistini belirlemeye adım adım yaklaşan Şef Akademi, eleme bölümlerini yayınlıyor. Jüri üyeliğini Ali Ronay, Arda Türkmen ve Ayhan Sicimoğlu’nun üstlendiği Şef Akademi, 19 Haziran 2021 tarihinde yeni bölümüyle FOX TV ekranlarına geliyor. Şef Akademi 19 Haziran 4. bölümde neler olacak? Şef Akademi 17 Haziran 3. bölümde ne oldu? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Şef Akademi 4. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV’nin çiçeği burnunda yarışması Şef Akademi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ekranlarda fırtına estirmeye başlayan Şef Akademi programı, finalisti olacak olan 15 şef adayını alıyor. Elemeler ile seyircisinin karşısına çıkan Şef Akademi, kadroyu giderek daraltıyor. Çeşit çeşit lezzetlerinin jüri üyelerinin önüne çıktığı Şef Akademi programının sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyor. Jüri üyeliklerini Şef Arda Türkmen, gezgin ve gurme Ayhan Sicimoğlu ve Şef Ali Ronay isimlerinin üstlendiği Şef Akademi, 19 Haziran Cumartesi günü yeni bölümüyle FOX TV ekranlarına geliyor.

Şef Akademi 17 Haziran 3. Bölümde Ne Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 17 Haziran 2021 tarihinde çıkan Şef Akademi yarışması, 3.bölümü ile FOX TV ekranlarına geldi. Yüzlerce başvuru arasından 41 kişilik bir kadro çıkartan jüri üyeleri, Şef Akademi programının ilk 15’ine bir adım daha yaklaştı. Türk ve dünya mutfaklarının birbirinden lezzetlerini yemeklerini tadan jüri üyelerinin karar vermesi hiç de kolay olmadı. Günün sonunda ön elemelerinin yarı finalini tamamlayan Şef Akademi, Türkiye’nin en iddialı şef adaylarını belirledi.

Şef Akademi 19 Haziran 4. Bölümde Neler Olacak?

Renkli görüntüleriyle seyirci kadrosunu giderek artıran Şef Akademi programı 19 Haziran 2021 Cumartesi günü 4.bölümü ile seyircisinin karşısında olacak. Ön elemelerini tamamlayan Şef Akademi, artık elemeler ile izleyenlerinin ekranına gelecek. İlk 15îni belirleyecek olan Şef Akademi 4.bölümünde Ayhan Sicimoğlu’nun bir yarışmacıyı yedek kadroya alma teklifine Arda Türkmen’den ret oyu gelirken, Ali Ronay’dan ne cevap geleceği merakla beklenecek. Şef Akademi programı, cumartesi günü saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.